Στις 31 Δεκεμβρίου 2013 και μόλις έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του, διεκόπη η ψηφιακή διάθεση του Deadpool, του Action game της High Moon Studio που έχει ως πρωταγωνιστή τον χαρακτήρα της Marvel Comics.

Ο Dan Amrich, ο community manager της Activision, επιβεβαίωσε το γεγονός μέσω του Twitter αναφέροντας ότι όλα τα games που βασίζονται στον κόσμο της Marvel δε θα είναι πια διαθέσιμα για download μέσω των Steam, PlayStation Network και Xbox Live. Τα games (καθώς και τα DLC τους) που αφαιρέθηκαν από τις αυτές τις πλατφόρμες online αγορών είναι τα X-Men: Origins, X-Men: Destiny, X-Men: The Official Game, Deadpool, Spider-Man: Friend or Foe και Spider-Man: Web of Shadows.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εικάζουμε ότι η Activision προχώρησε σε αυτή την κίνηση επειδή έληξε η άδεια εκμετάλλευσης πνευματικών δικαιωμάτων που της είχε παραχωρήσει η Marvel. Μάλλον δεν άξιζε να ανανεώσουν την μεταξύ τους συμφωνία, λόγω χαμηλότερων από τα αναμενόμενα πωλήσεων. Τους παραπάνω τίτλους θα μπορείτε να τους βρείτε μόνο σε retail μορφή από εδώ και πέρα.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το review του Deadpool από το GameWorld.

Τα games

Συντάκτης: support.netizens@gmail.com (Γιώργος Λόλας)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης