Μεγάλοι αλλά και μικροί fans του Diablo και του GameWorld παρευρέθηκαν στα Seven Spots Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου 60) για να παίξουν μαζί μας, να συζητήσουν για το αγαπημένο τους RPG και -ορισμένοι εξ αυτών- να είναι οι πρώτοι που θα το αγοράσουν. Οι servers άνοιξαν στη 1 το βράδυ και όσοι προμηθεύτηκαν το παιχνίδι έγκαιρα αρχίζουν ήδη να level-άρουν! Αν δεν αποκτήσατε το Diablo 3 από χθες τότε λόγω της εθνικής μας εορτής θα μπορείτε πλέον να το αποκτήσετε από αύριο.

Για τον σκοπό του event στήθηκαν 4 PC με Diablo 3. Το event ξεκίνησε στις 19:30 ενώ στις 20:00 άνοιξε το ταμείο για τις αγορές του Diablo 3: Reaper of Souls. Την ίδια ώρα ξεκίνησε και ένα hardcore tournament, στο οποίο 4 παίκτες παίξανε με νέο χαρακτήρα στο hardcore mode με στόχο το ποιος θα φτάσει και θα νικήσει το πρώτο μεγάλο boss του παιχνιδιού, τον Leoric The Skeleton King. Νικητής ανακηρύχθηκε τελικά ο Δημήτρης Ρήγας, ο οποίος κέρδισε ένα σετ gaming πληκτρολόγιο/ποντίκι της Omega.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 20:00 με την λήξη του event έγιναν οι κληρώσεις για τα μεγάλα δώρα τα οποία ήταν θήκες για iPhone, μπλουζάκια Diablo ΙΙΙ Reaper of Souls, ακουστικά της GameGear, ένα Point of view tablet και ένα Point of view smartphone. Αυτή η κλήρωση έγινε για όσους αγόρασαν το Reaper of Souls, ενώ μικρότερα αλλά άκρως συλλεκτικά δώρα δόθηκαν σε όλους από εσάς ήρθατε στο event!

Νικητές της κλήρωσης για όσους απέκτησαν το DiabloIII: Reaper of Souls
– Θήκες iPhone: Τογανίδης Πρόδρομος, Ρήγας Δημήτρης, Γκαγκαβούλης Δημήτρης, Ασπρολάτος Γιώργος, Μπανακάκης Αναστάστιος
– Μπλούζες Diablo III Reaper Of Souls: Πετρομελλίδης Τάσος, Βασιλειάδης Βασίλης, Καρβέλης Βαγγέλης, Ηλιάδης Αλέξανδρος, Φωτιάδης Αργύρης
– GameGear headsets: Γκαμζέλης Νίκος, Κατσαντώνης Μενέλαος
– Point of view tablet: Πρεπόνης Παναγιώτης
– Point of view smartphone: Ιάκωβος Καρυπίδης (jacobrules)

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες του GameWorld.gr που είχαν την ευκαιρία να βρίσκονται εκεί μαζί μας. Μείνετε συντονισμένοι για τα επόμενα events μας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε το preview του Diablo 3: Reaper of Souls, το review του Diablo 3 για PC/Mac και της αντίστοιχης έκδοσης των κονσολών και μείνετε συντονισμένοι για το review του expansion Reaper of Souls.

Συντάκτης: teoburning@hotmail.com (Θοδωρής Μητρόπουλος)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης