Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα τόσο για το GameWorld, όσο και για την εκπομπή Users καθώς κλείνουμε 10 χρόνια ραδιοφωνικής παρουσίας στα ερτζιανά!

Ήταν 3 Νοεμβρίου του 2003 όταν ξεκινήσαμε στον Champions 89.2. Η πρώτη ημέρα όπου τα video games ακούστηκαν στα ερτζιανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πρώτη κιόλας εκπομπή καθιερώσαμε όλους τους τρόπους επικοινωνίας. Τις γραμμές στον αέρα, τα SMS, τα email. Μας στηρίξατε τόσο εκείνη την εποχή, όσο μετέπειτα στον Sportime Radio, στον GamesRadio και φυσικά τα τελευταία χρόνια στον SentraFM 103.3. Από αυτή την εβδομάδα οι Users κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και θα σας κρατάμε συντροφιά όχι μόνο στο ραδιόφωνο αλλά και τηλεοπτικά μέσα από το YouTube Channel του GameWorld, τις εξής ημέρες και ώρες:
Κάθε Δευτέρα 18:30-19:30 στον SentraFM 103.3.
– Κάθε Παρασκευή απόγευμα στο κανάλι του GameWorld στο YouTube.

Σας περιμένουμε όλους, στην πρώτη μας τηλεοπτική εκπομπή μέσω YouTube! Κάνουμε αγώνα δρόμου για να προλάβουμε να έχουμε έτοιμο το μίνι στούντιό μας αυτή την Παρασκευή. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες!

Κερδίστε 10 Football Manager 2014
Η Zegetron, η οποία μας στηρίζει από το ξεκίνημά μας (2006) μέχρι σήμερα, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτά τα ιδιαίτερα γενέθλιά μας! Σας χαρίζει λοιπόν 10 Football Manager 2014. Το απόλυτο manager game όλων των καμένων ποδοσφαιρόφιλων. Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή.
– 5 Football Manager 2014 θα δοθούν μέσω της εκπομπής Users, ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής.
– 3 Football Manager 2014 μπορείτε να κερδίσετε μέσω της ομάδας του Football Manager στο GameWorld.
– 2 Football Manager 2014 θα δοθούν μέσω του Facebook. Κάντε κλικ εδώ για να συμμετάσχετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας ευχαριστούμε για την Live On Air υποστήριξη αυτή την δεκαετία κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας…για πολλές δεκαετίες ακόμη!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Συντάκτης: usersgr@yahoo.gr (Users)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης