Η Electronic Arts ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία με την ονομασία EA Access, η οποία προσφέρει μια συνδρομή ειδικά για τους κατόχους του Xbox One με τιμή που ξεκινά από 5 δολάρια το μήνα (5 ευρώ καθότι όπως και στο Battlefield Premium λογικά θα ισχύσει το 1 δολάριο=1 ευρώ και όχι η ισοτιμία).

Η υπηρεσία ξεκινάει σε beta για ελάχιστους παίκτες οι οποίοι έλαβαν σήμερα πρόσκληση αλλά θα είναι διαθέσιμη σύντομα για όλους τους κατόχους Xbox One. Με το EA Access θα ξεκλειδώνετε το The Vault, μια συλλογή με τα μεγαλύτερα games της EA, διαθέσιμα για Xbox One. Κατά την διάρκεια της beta που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα μπορείτε να παίξετε τα FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 και Battlefield 4, ενώ νέα games θα προστεθούν σύντομα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από πρόσβαση σε games που έχουν κυκλοφορήσει έως και την περασμένη σεζόν, το EA Access θα προσφέρει 10% έκπτωση σε νέες αγορές ψηφιακού περιεχομένου στο Xbox One, όπως για παράδειγμα τα Dragon Age Inquisition και NHL®15, καθώς και έκπτωση σε άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες όπως το Battlefield 4 Premium ή πόντοι στο FIFA Ultimate Team.

Τέλος, με το EA Access θα έχετε πρώτοι πρόσβαση σε νέα games 5 ημέρες πριν κυκλοφορήσουν. Η αρχή θα γίνει με τα FIFA 15, Dragon Age: Inquisition, NBA Live 15, Madden NFL 15 και NHL 15. Αν αποφασίσετε να αγοράσετε τα games τότε θα μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που τα είχατε αφήσει!

Μένει να δούμε πότε το EA Access θα γίνει διαθέσιμο στην Ελλαδα και σε τι μορφή, καθώς ως γνωστόν η αντιπροσωπεία της EA έχει κλείσει από το 2012 στη χώρα μας. Το digital είναι βέβαιο, το ερώτημα είναι αν θα δούμε την υπηρεσία και στα καταστήματα. Πάντως, στην Αμερική θα γίνει αυτές τις ημέρες διαθέσιμη μέσω των τοπικών retailers. Το Amazon αναμένεται επίσης σύντομα να πουλάει την υπηρεσία σε online πακέτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν μη τι άλλο η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μια τεράστια κίνηση-ματ της Microsoft καθότι έτσι θα προσελκύσει πολλούς από τους fans της Electronic Arts.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης