Η Turtle Rock Studios ανακοίνωσε ότι οι χάρτες του Evolve που θα κυκλοφορούν μέσω DLC θα διατίθενται δωρεάν για όλους.

Ευχάριστα είναι τα νέα καθώς η εταιρεία ανάπτυξης του Evolve, του ενδιαφέροντος co-op sci-fi FPS που σας βάζει στο ρόλο του κυνηγού ή του κυνηγημένου σε 4vs1 μάχες, ανέφερε ότι θα μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα DLC maps δίχως να χρειαστεί να πληρώσετε, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των παρεμφερών games όπου οι χάρτες πωλούνται και μάλιστα σε αρκετά τσιμπημένη τιμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Phill Robb, Creative Director της Turtle Rock Studios δήλωσε ότι δε θα ήθελαν να χωρίσουν το community στα δύο, σε αυτούς που κατέχουν όλα τα maps και σε αυτούς που δεν τα έχουν στην κατοχή τους. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: “Δε θα θέλαμε να μην μπορείτε να παίξετε σε κάποιον server επειδή δεν αγοράσατε το απαιτούμενο περιεχόμενο, οπότε όλοι οι χάρτες που θα διατεθούν μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού θα είναι δωρεάν. Θα διαθέσουμε επί πληρωμή DLC χαρακτήρων και τεράτων, αλλά ακόμα και αν δεν τα έχετε αγοράσει, θα μπορείτε να παίξετε εναντίων τους”.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, η CD Projekt RED αποφάσισε να διαθέσει τα 16 DLC του επερχόμενου The Witcher 3: The Wild Hunt δωρεάν για όσους αγοράσουν το πολυαναμενόμενο RPG της πολωνικής εταιρείας. Η ανακοίνωση της Turtle Rock Studios δίνει ελπίδες ότι μελλοντικά θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική και άλλες προγραμματιστικές εταιρείες, γιατί η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχει παραγίνει το κακό με τα επί πληρωμή DLC που πολλές φορές τιμολογούνται παραπάνω από ότι θα έπρεπε, ενώ δίνεται η εντύπωση ότι κάποια games πετσοκόβονται ώστε να πωληθεί μέσω DLC το περιεχόμενο που θα έπρεπε να έχουν στο αρχικό πακέτο. Ο Μάνος Γρυπάρης στο editorial του Νοεμβρίου αναλύει το φαινόμενο των DLC που διατίθενται επί πληρωμή και μπορείτε να διαβάσετε το ενδιαφέρον άρθρο του κάνοντας κλικ εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε το preview του Evolve από τον Παντελή Δασκαλέλο και παρακολουθήστε το gameplay βίντεο του GameWorld όπου δοκιμάσαμε όλα τα Roles του παιχνιδιού. Δείτε επίσης τα συλλεκτικά αγαλματίδια και συζητήστε εκτενέστερα για το FPS της Turtle Rock Studios στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

Το Evolve θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης