Μας χωρίζουν λίγες ώρες πριν από την κυκλοφορία του demo του Pro Evolution Soccer 2015 και ο brand manager της Konami, Jon Murphy, αποχώρησε απ’ την εταιρεία.

Βρισκόταν στο πόστο του από τον Μάιο του 1998 και βοήθησε στα δικαιώματα των ομάδων, το development (όσον αφορά το περιεχόμενο του παιχνιδιού) και γενικά στο marketing του Pro Evolution Soccer, ξεκινώντας απ’ την πρώτη έκδοση τον Οκτώβριο του 2001.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον λόγο αποχώρησής του δεν τον γνωρίζουμε, πάντως όσον αφορά τα δικαιώματα στα μεγάλα πρωταθλήματα, ως γνωστόν η EA Sports είχε “κλειδώσει” αποκλειστικότητες στις οποίες η Konami δεν μπορούσε να παρέμβει, συνεπώς ο Άγγλος δεν είχε καταφέρει μέχρι τώρα να μπει “σφήνα”, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον μία πρόσφατη αποκλειστικότητα με το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

http://www.youtube.com/watch?v=4xgS-3yWaWg

Το Pro Evolution Soccer 2015 θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360. Θα κάνει πλήρη χρήση της Fox Engine του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain και αποτελεί συνεργασία της Konami του Τόκιο με την Konami Europe που είχαμε επισκεφθεί πέρυσι στο Λονδίνο. Τώρα που σιγά-σιγά η Αγγλία πήρε έναν σημαντικό ρόλο (το development παλιά ήταν μόνο στο Τόκιο) ο Jon Murphy δεν θα καταφέρει να πάρει τις πρωτοβουλίες που ήθελε. Μένει να δούμε ποιος θα τον αντικαταστήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης