Η EA Sports κυκλοφορεί αυτές τις ώρες ένα patch για το FIFA 15 το οποίο θα είναι άμεσα διαθέσιμο για PC, PS4 και ακολούθως για Xbox One.

Κατά κύριο λόγο διορθώνει θέματα με το A.I. των τερματοφυλάκων (βασικό πρόβλημα) και των σουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας επιτρέπει να καλέσετε τον τερματοφύλακα για έξοδο στο ProClubs, πραγματοποιεί αλλαγές στο A.I. στο Legendary επίπεδο δυσκολίας και βελτιώνει την Goal Line Technology για το 0,001% των περιπτώσεων που θα μπορούσε να μας χρειαστεί.

Προσθέτει επίσης τους νέους τραυματισμούς και τις ποινές παικτών στο πραγματικό ποδόσφαιρο, διόρθωση της διάρκειας αγώνα στο Fifa Ultimate Team Single Player Seasons και διορθώσεις στην ομιλία προς Kinect και PlayStation camera. Στο PS4 διορθώνει το παρακάτω πρόβλημα που προκαλούσε crash στο παιχνίδι και το αντιμετωπίσαμε online, ενώ στο Xbox One βελτιώνει τα motion blur effects.

http://www.youtube.com/watch?v=1p69oTmqnB4

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών σε πλάγια και φάουλ δεν υπήρξε καμία αναφορά. Συνεπώς είτε διορθώθηκαν τα όποια θέματα, είτε δεν διορθώθηκαν και θα αναμένουμε κάποιο από τα επόμενα patches. Τέλος, για το αν όντως επιλύθηκαν τα θέματα στους τερματοφύλακες θα το μάθουμε στο αυριανό live streaming.

Αναλυτικά οι νέες αλλαγές όπως τις ανακοίνωσε η EA Sports.

Διαβάστε το review του FIFA 15 από το GameWorld. Ανταλλάξτε απόψεις για το FIFA 15 με την παρέα του GW σε αυτό το forum topic. Μπείτε στην ομάδα του GameWorld αφήνοντας τα στοιχεία σας σε αυτό το forum topic.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης