Η Apple φαίνεται να σχεδιάζει ένα νέο iPhone, αλλά και αρκετές κόμη εταιρείες στον χώρο των smartphones όπως η Motorola και η Samsung εργάζονται σε νέα projects. Η πρώτη εργάζεται πάνω στο νέο Moto E, ενώ η Samsung ετοιμάζει το ένα νέο S6 με κυρτή οθόνη. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα παρακάτω περισσότερες πληροφορίες.

Οι καμπύλες γοητεύουν
Σύμφωνα με μία αναφορά στο Sammobile, το επερχόμενο Samsung Galaxy S θα έχει μία παρόμοια έκδοση της δεύτερης κυρτής οθόνης, όπως έχει το Galaxy Note Edge. Χωρίς καμία έκπληξη, το νέο flagship θα λέγεται Galaxy S6. To νέο υπερμοντέλο των Κορεατών θα φέρει QHD οθόνη, Exynos 7420 ή Snapdragon 810 chip, και16megapixel ή 20megapixel κάμερα. Μέχρι τώρα, το μοναδικό κινητό που έχει κυρτή οθόνη δίπλα στην κανονική, είναι το Galaxy Note Edge.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Back to the… past
Bήμα στο παρελθόν θέλει να κάνει απ’ ότι φαίνεται η Apple. Ο γίγαντας του Cupertino, ίσως αποκαλύψει ένα νέο iPhone με 4 ίντσες οθόνη. Προς το παρόν, τα iPhone 5s, 5 και 5c είναι αυτά που ικανοποιούν τους χρήστες που θέλουν μικρά iPhones καθώς η Apple πλέον παράγει 4.7 ίντσες και 5.5 ίντσες iPhone. Το νέο τετράιντσο μοντέλο στοχεύει να φέρει τα iPhone πίσω στις ρίζες τους (χρήση με το ένα χέρι, με το οποίο έγινε και γνωστή) και πιθανολογείται ότι θα γίνει δημοφιλές στις γυναίκες λόγω μεγέθους. Τέλος, όπως είχαμε ξαναπεί το iPhone 5c πιθανότατα θα βγει από την παραγωγή μέσα στο 2015, για λόγους χαμηλών πωλήσεων.

iphone-5s-colors ws-1

Νέο Moto E
Αν το Moto E ήταν καλό, τότε ένα δεύτερης γενιάς Moto E, (παρόμοιο με το περσυνό Moto G) θα ήταν εξαιρετικό. Tο νέο Moto E θα φέρει μία 4.5-inch οθόνη με 540×960 ανάλυση, μία 5 megapixel πίσω κάμερα χωρίς LED flash και LTE δίκτυα. Το μοντέλο, ίσως να φέρει Qualcomm Snapdragon 400 ή 410 chip με έναν 1.2 GHz τετραπύρηνο CPU και 1GB RAM. Το νέο Moto E θα τρέχει Android 5.0 Lollipop από την πρώτη μέρα και λογικά θα είναι εξαιρετικά φθηνό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Motorola, Galaxy S6 και Apple
Η Motorola από το 2011 έχει αλλάξει πιο πολλά χέρια και από το δακτυλίδι του Άρχοντα των δακτυλιδιών. Παρόλες τις αλλαγές, η ποιότητα κατασκευής παραμένει η ίδια και η αγάπη του κόσμου, για μία πραγματικά καλή εταιρεία, αυξάνεται. Οι τιμές των προϊόντων της δεν ανεβαίνουν με τίποτα (ακόμα και το Moto G 2014 το βρίσκετε με 200 ευρώ) κάνοντας (εμένα να λιώνω για ένα Motorola με NFC και Ir blaster) την Motorola δημοφιλή. Από την άλλη η αμφιλεγόμενη Apple θέλει να πάρει όσο κόσμο έχασε (έχασε κανέναν; Μάλλον κέρδισε) από τα μεγάλα iPhone 6 και 6+ με ένα iPhone “mini” του χρόνου. Αναμένουμε. Τέλος, η Samsung συνεχίζει στον ρυθμό και στις επιλογές της, ρίχνοντας μεγάλο κόστος παραγωγής-τεχνικά χαρακτηριστικά σε μοντέλα που ίσως να μην πιάσουν. Το S6 θα πιάσει στα σίγουρα αλλά το θέμα είναι για πόσο καιρό.

Περισσότερες πληροφορίες για το S6 θα βρείτε σε αυτό το άρθρο. Για περισσότερη συζήτηση για τα κινητά επισκεφτείτε το δικό τους subforum.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης