Όσο οι προσπάθειες της Nintendo για να εμποδίσουν τις κρυφές λειτουργίες στις κονσόλες 3DS είναι πιο εντατικές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, τα glitches και hacks ακόμα υπάρχουν. Παρόλο που οι ενημερώσεις του συστήματος τα απενεργοποιούν, κάποιοι έχουν βρει έξυπνους τρόπους για να ξεπεράσουν τους περιορισμούς της κονσόλας. Μία πρόσφατη λειτουργία στον περιηγητή του 3DS αφήνει περιθώριο για υποστήριξη ψηφιακής κονσόλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδικασία είναι απλή. Περνάτε το αρχείο ROM του παιχνιδιού Game Boy Color μέσα στη μνήμη του 3DS το οποίο κατεβάζετε νόμιμα από το eShop του 3DS (πρέπει να αγοράσετε ένα ή να είναι demo). Είστε έτοιμοι να παίξετε. Κάνοντας παύση το παιχνίδι που κατεβάσατε από το eShop μπορείτε να κατεβάσετε και άλλα αρχεία ROM από το διαδίκτυο και να τα τρέξετε παράλληλα με το παιχνίδι που βρίσκεται σε παύση.

Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι περιορισμένη στα μοντέλα 3DS και 3DSXL (oι νέοι χρήστες 3DS χρησιμοποιούν ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα περιήγησης το οποίο φαίνεται να μπλοκάρει αυτή τη μέθοδο).

Μην ξεχάσετε να μας πείτε την γνώμη σας και να συζητήσετε με τους υπόλοιπους κατόχους 3DS στο ανάλογο topic στο forum του Gameworld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης  διαβάστε για τα νέα μοντέλα 3DS και 3DS XL κάνοντας κλικ εδώ.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης