Το Harvest Moon: The Lost Valley είχε αποφασιστεί αρχικά να διατεθεί μονάχα στην Νότια Αμερική και στην Ιαπωνία, όμως η συνεργασία της Bergsala Lightweight και της Natsume, άνοιξε το δρόμο και για την Ευρώπη.

Ως ένας ακόμη συνεχιστής του Harvest Moon, το Harvest Moon: The Lost Valley θα σας επιτρέψει να ζήσετε ξανά ως ένα άτομο που ζει δίπλα σε ένα φυσικό περιβάλλον. Θα σας προσφέρει εργαλεία για να εξατομικεύσετε το γύρω σας κόσμο, χτίζοντας κτήρια και διαμορφώνοντας το έδαφος ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσετε και να αλληλεπιδράσετε με τη φύση, όπως πιστεύετε εσείς. Βέβαια, εάν απλά θέλετε να νιώσετε ως ένας καλός Σαμαρείτης, μπορείτε να βοηθήσετε τους συμπολίτες σας με τις αποστολές που θα σας αναθέσουν. Δείτε το παρακάτω τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Harvest Moon: The Lost Valley έχει κυκλοφορήσει ήδη στην Ιαπωνία και αναμένεται στην Νότια Αμερική στις 4 Νοεμβρίου του 2014. Η ακριβής ημερομηνία διάθεσης στην Ευρώπη δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά το περιμένουμε στο πρώτο τρίμηνο του 2015. Θα είναι διαθέσιμο για όλα τα μοντέλα Nintendo 3DS και Nintendo 2DS. Περαιτέρω πληροφορίες θα ανακοινωθούν αργότερα.

Για να ενημερωθείτε περαιτέρω για την κονσόλα Nintendo 3DS δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το αντίστοιχο topic στο GameWorld.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης