H Bossa studios, η εταιρεία ανάπτυξης πίσω από το Surgeon Simulator αποκάλυψε σήμερα τη νέα δημιουργία της, η οποία φέρει τον τίτλο I Am Bread.

Στο I Am Bread αναλαμβάνετε τον έλεγχο μίας φέτας ψωμιού (!) και ξεκινάτε ένα επικό ταξίδι με στόχο να γίνετε ένα νόστιμο τοστ! Η αλήθεια είναι πως μετά το Goat Simulator δεν περιμέναμε ότι θα δούμε κάτι πιο εκκεντρικό στο game development παρόλα αυτά τα στελέχη της Bossa studios δείχνουν ότι το έχουν…τερματίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ του I Am Bread και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Όπως είδατε στο σχετικό τρέιλερ ο “πρωταγωνιστής” της ιστορίας είναι ιδιαίτερα ευέλικτος, καθώς μπορεί να σκαρφαλώσει σε οποιοδήποτε σημείο της κουζίνας επιθυμεί. Εάν κρίνουμε με βάση το σχετικό βίντεο σκοπός σας είναι να αυξήσετε το Deliciousness του ψωμιού σας, την νοστιμιά του κοινώς, προσπαθώντας παράλληλα να μην το λερώσετε. Το πιο πιθανό είναι πάντως ότι αν το ρίξετε στην λεκάνη της τουαλέτας, όπως είδαμε στο βίντεο, να είναι ακατάλληλο προς βρώση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας και τα format διάθεσης του I Am Bread.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης