Η Jade Raymond, μια από τις σημαντικότερες γυναίκες στην βιομηχανία των video games, αποχώρησε από την Ubisoft Toronto για να κυνηγήσει άλλες ευκαιρίες, σύμφωνα με ανακοίνωση του γαλλικού εκδότη.

Η Raymond εργαζόταν τα δέκα τελευταία χρόνια στην Ubisoft Toronto -όντας και ένα από τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας- και είχε συμβάλει τα μέγιστα στην ανοδική πορεία της Ubisoft. Ξεκίνησε ως producer στο πρώτο Assassin’s Creed και συνέχισε την επιτυχημένη της καριέρα έως και τα Splinter Cell: Blacklist και Watch Dogs μεταξύ άλλων. Ο Alexandre Parizeau θα αναλάβει την θέση της Raymond ως Managing Director της Ubisoft Toronto.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αποχώρησή της δήλωσε χαρακτηριστικά: “Πέρασα 10 υπέροχα χρόνια στην Ubisoft και είμαι υπερήφανη που συνεργάστηκα με πολλές από τις καλύτερες ομάδες στην βιομηχανία, δημιουργώντας πραγματικά αξιοσημείωτα games. Αυτή είναι μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις που έχω πάρει στην καριέρα μου, αλλά το στούντιο του Toronto είναι δυνατό και ακολουθεί μια σταθερή πορεία. Είμαι βέβαιη ότι αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για μένα για να μεταβιβάσω την ηγεσία της εταιρείας στον Alex και να κυνηγήσω άλλες φιλοδοξίες μου και νέες ευκαιρίες”.

Συνέχισε ευχαριστώντας την Ubisoft για την δεκαετή συνεργασία τους, ενώ ο Yannis Mallat, διευθύνον σύμβουλος των Ubisoft Montreal και Ubisoft Toronto ευχαρίστησε με την σειρά του την Jade Raymond εκ μέρους της γαλλικής εταιρείας για την ηγεσία και τις συνεισφορές της κατά την διάρκεια των δέκα ετών που ήταν υπό την ίδια “στέγη” και της ευχήθηκε τα καλύτερα για την μετέπειτα πορεία της στην βιομηχανία των video games.

Συζητήστε όλα τα νέα της βιομηχανίας των video games στο forum του GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης