Το ALS Ice Bucket Challenge είναι η νέα μόδα, βάση της οποίας διάσημοι (τώρα και από την gaming βιομηχανία) αυτομπουγελώνονται με έναν κουβά από παγωμένο νερό. Τόσο παγωμένο που έχει μέσα του…παγάκια!

Η κίνηση αυτή γίνεται εδώ και καιρό προς ένδειξη υποστήριξης και επίγνωσης όσων πάσχουν από ασθένεια κινητικού νευρώνα, γνωστή και ως Lou Gerhig. Αφού ολοκληρώσουν την ρίψη παγωμένου νερού, στο τέλος ανακοινώνουν τρία άτομα που θα ήθελαν να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία αυτομπουγελώματος μέσα σε 24 ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή ο Magnus Persson (Notch), δημιουργός του Minecraft, αποφάσισε να αυτομπουγελωθεί και να δώσει το μπαλάκι στους Phil Spencer της Microsoft, Bobby Kotick της Activision και Cliff Bleszinski, δημιουργό του Gears of War. Άραγε επέλεξε αυτούς επειδή τους γνώριζε ή επειδή…ήθελε να τους εκδικηθεί;

http://www.youtube.com/watch?v=ObqgqdAQ8-4

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox της Microsoft, αυτομπουγελώθηκε χθες και για τα τρία άτομα επέλεξε τους Shuhei Yoshida, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Sony, ομόλογό του στην Nintendo of America και τον Gaby Newell της Valve.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άραγε οι Yoshida, Fils-Aime και Newell θα δεχθούν την πρόκληση; Ειδικά τους πρώτους δύο θα θέλαμε να τους δούμε σε ανάλογη κίνηση!

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης