Η Riot Games μας αποκάλυψε χτες τον νέο champion που θα κυκλοφορήσει, τον Braum! Πρόκειται για έναν melee support ήρωα που μπορεί όμως να κάνει την διαφορά στο early game αν δράσει κατάλληλα. Με skills τα οποία μπορούν να κάνουν slow και να εμποδίσουν τις επιθέσεις από τους αντίπαλους champions, σίγουρα αποτελεί έναν πολύ καλό βοηθό στο bot lane και αργότερα στα team fights.

Τα skills του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Passive: Concussive Blows
Οι βασικές επιθέσεις του Braum προκαλούν “Χτυπήματα Διάσεισης”. Όταν εφαρμοστεί η πρώτη στοίβα, όλες οι βασικές επιθέσεις από τον Braum και τους συμμάχους του προσθέτουν περισσότερες στοίβες. Οι στόχοι που συγκεντρώνουν τέσσερις στοίβες εξουδετερώνονται και δέχονται επιπλέον magic damage. Όταν εξουδετερωθεί ο στόχος, ο Braum δεν μπορεί να προκαλέσει ξανά “Χτυπήματα Διάσεισης” στο στόχο του για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Q: Winter’s Bite
Ο Braum εκτοξεύει πάγο από την ασπίδα του με μια επιδέξια βολή σε ευθεία γραμμή και προκαλεί magic damage που επιβραδύνει τον πρώτο εχθρό που χτυπά και του προσθέτει μια στοίβα “Χτυπημάτων Διάσεισης”.

W: Stand Behind Me
Ο Braum πηδά προς την κατεύθυνση ενός κοντινού συμμάχου και καταλήγει ανάμεσα στο στόχο του και στον κοντινό αντίπαλο ήρωα, δίνοντας τόσο στον ίδιο όσο και στο στόχο του επιπλέον armor και magic resistance.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

E: Unbreakable
Ο Braum σηκώνει την ασπίδα του προς μια κατεύθυνση, απορροφώντας το damage από την πρώτη επίθεση που γίνεται προς την κατεύθυνση της ασπίδας και μειώνει το damage όλων των επόμενων επιθέσεων για το διάστημα που η ασπίδα είναι σηκωμένη. Επίσης, αποκτά μια μικρή ενίσχυση ταχύτητας έως ότου κατεβάσει την ασπίδα του.

R: Glacial Fissure
Ο Braum χτυπά την ασπίδα του στο έδαφος και εκτοξεύει μια τεράστια βολή με μεγάλο range που εκτοξεύει στον αέρα και προκαλεί damage σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται κοντά, ενώ αφήνει πίσω της ένα ισχυρό πεδίο που κάνει slow.

Ο Braum αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα όταν και θα δούμε το σχετικό update στο League of Legends. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld.gr για να διαβάσετε το σχετικό guide.

Αν παίζετε League of Legends κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξετε ID με τα υπόλοιπα μέλη του GameWorld.

Συντάκτης: christiana@gameworld.gr (Χριστιάνα Θάνου)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης