Η κορεάτικη Smilegate, εταιρεία ανάπτυξης του CrossFire, παρουσίασε το πρώτο gameplay βίντεο του Lost Ark στην έκθεση G-Star 2014.

Το Lost Ark είναι ένα hack ‘n’ slash Action RPG για PC στα χνάρια των Diablo της Blizzard και αναπτύσσεται εδώ και τρία χρόνια από την Tripod Studio με την βοήθεια της Unreal Engine 3. Διαθέτει το ίδιο στυλ μάχης και την ισομετρική κάμερα του Diablo 3, ενώ όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, το οπτικοακουστικό κομμάτι βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, με τα πανέμομορφα περιβάλλοντα και τα εντυπωσιακά εφέ των skills να ξεχωρίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο παρουσιάζονται τέσσερα classes, αυτά των Warrior, Fighter, Magician και Gunner, ενώ έχει ειπωθεί ότι η τελική έκδοση θα περιέχει 13 κλάσεις για να επιλέξετε. Θα μπορείτε να έχετε μαζί σας και ένα combat mount, όπως έναν δράκο που θα έχετε την δυνατότητα να μάχεστε ενόσω τον καβαλάτε και ένα mech που θα πολεμάτε όντας πιλότος του. Πέρα από το singleplayer mode, θα μπορείτε να παίξετε επίσης και σε περιβάλλον co-op τεσσάρων παικτών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα PC games και συζητήστε τις στο αντίστοιχο subforum του GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η closed beta του Lost Ark θα διεξαχθεί μέσα στο 2015. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης