Το πολύ γνωστό πλέον Goat Simulator θα αποκτήσει split screen multiplayer. Η Coffee Stain Studios ανακοίνωσε πως με το patch 1.1 που έρχεται στα μέσα του Μαΐου, θα μπορείτε να παίξετε μαζί με κάποιον φίλο σας στο ίδιο PC. Το αν θα βολεύει να παίζετε στο ίδιο σύστημα με άλλον έναν φίλο δεν το ξέρουμε ακόμα και θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε στη συνέχεια για το αν θα προστεθεί λειτουργία υποστήριξης controller.

Το patch 1.1 πέρα από το split screen mutliplayer, θα περιλαμβάνει νέα είδη κατσικών και achievements. Επίσης, η Σουηδική εταιρία αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα νέο τεράστιο χάρτη ο οποίος θα φτάνει σε μέγεθος τον αρχικό. Ο Armin Ibrisagic από την Coffee Stain Studios δήλωσε πως ο κόσμος τους ζητούσε DLC με περισσότερα είδη κατσίκας αλλά η εταιρία προτίμησε να διαθέσει το υλικό αυτό ως free patch μέσω του Steam αντί να το χρεώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση εκ μέρους της Coffee Stain Studios το να διαθέτει δωρεάν ενημερώσεις που κανονικά άλλη εταιρία θα τις είχε παρουσιάσει ως DLC!

Διαβάστε το review του Goat Simulator από τον Μάνο Γρυπάρη, ο οποίος μάλλον…θα αναθεωρήσει για την αντοχή του παιχνιδιού μετά το patch!

Συντάκτης: christiana@gameworld.gr (Χριστιάνα Θάνου)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης