Το ΝΒΑ Live 15, θα είναι το δεύτερο κατά σειρά video game της σειράς, μετά την επιστροφή του με το next-gen NBA Live 14 που κυκλοφόρησε πέρυσι σε PS4 και Xbox One.

Σε αυτό το “διάλειμμα” που έκανε η σειρά, η EA Sports βελτίωσε το παιχνίδι, υποτίθεται για να ανταγωνιστεί την συμπατριώτισσά της 2K Sports. Τελικά το NBA Live 14 μας άφησε πικρή γεύση. Σήμερα, με ένα νέο βίντεο, η Electronic Arts προσπαθεί να μας παρουσιάσει ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό οπτικά αποτέλεσμα με σκοπό να χτυπήσει τον ανταγωνισμό. Θα τα καταφέρει;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη χρονιά, θα υπάρχουν προηγμένα real-time physics, πάνω από 500 σημαντικές βελτιώσεις στο gameplay και τα πιο φωτορεαλιστικά visuals στην ιστορία της σειράς. Δείτε το βίντεο:

“Δίνουμε διπλάσια προσοχή στα γραφικά με μια καινούργια τεχνική σκαναρίσματος και φωτεινότητας, έτσι ώστε να πετύχουμε  την πιο ρεαλιστική απεικόνιση των παικτών στην ιστορία της σειράς. Προσθέστε σε αυτό την ακριβή δημιουργία των τύπων σωμάτων και τις ρεαλιστικές αντιδράσεις και θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε μέσα στη δράση” έγραψε στο site του NBA Live η EA Sports.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτές οι νέες προσθήκες, φαίνονται στο τρέιλερ που παρουσιάστηκε. Στο motion capturing έπαιξε σπουδαίο ρόλο ο Damian Lillard, αθλητής των Portland Trail Blazers (είχε επιλεγεί πρόπερσι στα drafts) που βρίσκεται και στο εξώφυλλο του παιχνιδιού.

Η EA Sports υποσχέθηκε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το NBA Live 15 κατά τη διάρκεια του μήνα, όπου θα περιλαμβάνονται λεπτομέρειες για το gameplay, τα modes και τις συνολικές βελτιώσεις. Το NBA Live 15 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου σε PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το NBA Live 15 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο topic του forum.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης