Μόλις πριν από λίγη ώρα έγινε και επίσημα η αποκάλυψη του πως θα είναι τα εξώφυλλα των κουτιών που θα συνοδεύουν τα games του PlayStation 4 και του Xbox One.

Η αρχή έγινε με την Microsoft η οποία έβγαλε στο Twitter το εξώφυλλο του Forza Motorsport 5 για το Xbox 360. Αμέσως μετά ακολούθησε η Electronic Arts με το Battlefield 4, το οποίο και σας παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως στη gallery του άρθρου! Δείτε λοιπόν πως θα είναι τα εξώφυλλα τόσο του Xbox One που είδατε ήδη, όσο και του PlayStation 4. Τα boxes ανέβηκαν σχεδόν ταυτόχρονα και στο VGLeaks.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, αμφότερες οι Microsoft και Sony διατηρούν το λογότυπό τους. Η διαφορά είναι ότι το γκρι λογότυπο του Xbox αντικαθίσταται από ένα ασημί, ενώ στο background υπάρχει έντονο πράσινο φόντο. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Sony, καθώς το background των εξώφυλλων θα είναι έντονο μπλε.

Το Battlefield 4 θα κυκλοφορήσει φέτος στις 31 Οκτωβρίου για PC, PS3 και Xbox 360. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η έκδοση για Xbox One και PlayStation 4, μετά το λανσάρισμα των δύο νέων κονσολών όγδοης γενιάς. Οι φήμες θυμίζουμε ότι λένε πως η Microsoft θα λανσάρει το Xbox One τον Νοέμβριο και η Sony -όπως έχει δηλώσει επίσημα- το PlayStation 4 τον Δεκέμβριο, με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε ότι θα προλάβει και την Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης