Το τρομερό νέο single της Βασίλισσας της Ποπ, Ahri, “Θα φιντάρω σου λέω” έχει ξεσηκώσει τα πλήθη και όλα δείχνουν ότι η περιοδεία “Πνευματική Ορμή” θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Το νέο αυτό αστέρι έχει φοβερές χορευτικές κινήσεις και κάνει φανταστικές εξόδους και εισόδους από τη σκηνή. Με νέα μελωδικά γραφικά και μία συντονισμένη στο ρυθμό Σφαίρα της Παραπλάνησης, η Βασίλισσα της Ποπ, Ahri,ι θα κατακτήσει την κορυφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως καταλάβατε μιλάμε για το νέο skin της Ahri, μιας από τις πιο αγαπημένες mid-laners στο League of Legends. Η Riot ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει νέο skin για την συγκεκριμένη champion το οποίο όπως είδαμε είναι αρκετά ωραίο αφού αλλάζει το χρώμα της ουράς από άσπρο σε ροζ και γύρω γύρω έχει…γκλίτερ. Επίσης αν παρατηρήσετε στο βίντεο αυτού του άρθρου θα είτε ότι το skill της με το πλήκτρο Q της βγάζει πεντάγραμμο όταν χρησιμοποιείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε το review του League of Legends από το GameWorld κα μείνετε συντονισμένοι καθώς, όπως μας ενημέρωσε η Riot, τα δώρα στο επόμενο τουρνουά League of Legends του GameWorld θα είναι πολλά!

Συντάκτης: christiana@gameworld.gr (Χριστιάνα Θάνου)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης