Η Rockstar προς έκπληξη όλων μας πρόσθεσε στην next-gen έκδοση του Grand Theft Auto V την δυνατότητα να παίζουμε μέσω κάμερας πρώτου προσώπου, την οποία είχατε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε και στο σχετικό live streaming του GameWorld. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να κάνει αυτή την κίνηση, από την στιγμή που το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό έλειπε από την έκδοση του παιχνιδιού για τα PS3 και Xbox 360.

Το next-gen remake του GTA V όμως μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε τον θαυμαστό κόσμο που δημιούργησε η Rockstar μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών (dem sex-scenes though!) και προσωπικά βρήκα αυτή την κίνηση πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη. Η είσοδος της First-Person οπτικής αλλάζει αρκετά τα gun fights, αλλά και την οδήγηση σε βαθμό που θα μπορούσε κάποιος να παίξει αποκλειστικά μέσω αυτής της κάμερας χωρίς να τον ενοχλεί. Βλέποντας το live μας, παρατήρησα ότι έχει γίνει σωστή χρήση του First-Person mode, με την είσοδο και νέων animations που βοηθούν να παραμείνει το immersion σε υψηλά επίπεδα. Ήταν μια έξυπνη κίνηση, αφού ακόμα και όσοι είχαν αγοράσει το Grand Theft Auto V για PS3/Xbox 360, έχουν έναν επιπλέον λόγο να προμηθευτούν την νέα έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εσείς αγοράσατε το “next-gen” Grand Theft Auto V; Πως σας φάνηκε η First-Person κάμερα; Θα παίζατε αποκλειστικά μέσω αυτής της οπτικής; Γράψτε μας το σχόλιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης