To σημερινό update της υπηρεσίας PlayStation Plus είναι άκρως ιδιαίτερο, καθώς σηματοδοτεί την μετάβασή και στο PlayStation 4, το οποίο κυκλοφορεί στις 29 Νοεμβρίου στην Ευρώπη και στις 13 Δεκεμβρίου στην χώρα μας. Μέχρι στιγμής το πλάνο που ακολουθούσε η Sony σε ότι έχει να κάνει με τους δωρεάν τίτλους της Instant Game Collection της υπηρεσίας ήταν τρία games για το PS3 και δύο για το PS Vita σε μηνιαία βάση. Πλέον με την έλευση του PS4 oι συνδρομητές του PlayStation Plus έχουν την δυνατότητα κάθε μήνα να αποκτήσουν δύο τίτλους σε κάθε format (PS4, PS3, PS Vita). Ας δούμε όμως ποιες είναι οι νέες προσθήκες στην Instant Game Collection σας.

Στο PlayStation 4 συναντάμε τα Resogun και Contrast. To πρώτο αποτελεί ένα side-scrolling Shoot ’em up και είναι παράλληλα ο πνευματικός διάδοχος του Super Stardust, ενώ η δημιουργία της Compulsion Games ανήκει στην κατηγορία των Platform. Στο PS3, το οποίο πρόσφατα έσπασε το φράγμα των 80 εκατομμυρίων πωλήσεων, η Sony μας χαρίζει τα Grid 2 και Guacamelee!. Μάλιστα το τελευταίο ανήκει στους Cross-Buy τίτλους, οπότε μπορείτε να το απολαύσετε και στο PS Vita σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, η νέα περιπέτεια του Sonic κυκλοφόρησε αποκλειστικά στις κονσόλες της Nintendo, εντούτοις η Sony “χαρίζει” στο PS Vita το Sonic & All-Stars Racing Transformed, ένας άκρως διασκεδαστικό Racing που μπορεί να χαρακτηριστεί ως η…απάντηση του μπλε σκαντζόχοιρου στο Mario Kart. O δεύτερος τίτλος είναι το Grand Theft Auto: Liberty City Stories, το οποίο στην πραγματικότητα αποτελεί μια κυκλοφορία για το PSP, παρόλα αυτά όπως είναι γνωστό οι περισσότεροι PSP τίτλοι στο PSN υποστηρίζονται και από το PS Vita. Με δεδομένη την πρόσφατη κυκλοφορία του Grand Theft Auto V λοιπόν το Liberty City Stories αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γνωρίσετε το παρελθόν της σειράς στην AMOLED οθόνη του PS Vita.

Δείτε αναλυτικά τα games που θα προστεθούν στο PlayStation Plus στο τέλος του μήνα:
29/11: Resogun, Contrast (PS4)
27/11: Grid 2 (PS3), Guacamelee! (PS3), Sonic & All-Stars Racing Transformed (PS Vita),  Grand Theft Auto: Liberty City Stories (PS Vita)

Τα υπόλοιπα games της Instant Game Collection της υπηρεσίας για το Νοέμβριο είναι τα εξής:
Metal Gear Rising: Revengeance (PS3) έως τις 27/11
Remember Me (PS3) έως τις 27/11
Oddworld Stranger’s Wrath HD (PS Vita) έως τις 27/11
MotorStorm RC (PS Vita) έως τις 27/11

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντάκτης: padelis@gameworld.gr (Παντελής Δασκαλέλος)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης