Να και μια είδηση που ενδιαφέρει όλους εμάς εδώ στην Ελλάδα, εν μέσω της οικονομικής άνθησης που γνωρίζει η χώρα μας. Το Gatti, ένας γνωστός ιταλικός οίκος κοσμημάτων πολυτελείας, θα διαθέσει στην αγορά τις νεότερες κονσόλες των Sony και Microsoft σε εκδόσεις που θα απευθύνονται στις μάζες, αφού θα είναι φτιαγμένες από χρυσό και θα κοστίζουν όσο… μια περιουσία!

Οι χρυσές κονσόλες παρουσιάστηκαν στην GAMES14 Conference, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως η αντίστοιχη Gamescom της Μέσης Ανατολής και λαμβάνει χώρα το διάστημα 11-14 Σεπτεμβρίου στο Dubai, εκεί όπου τα παιδάκια λιμοκτονούν και η ανεργία μαστίζει τον κόσμο, αναγκάζοντάς τον να πουλήσει τις πολυτελείς του Ferrari για ένα κομμάτι ψωμί και μερικά γραμμάρια χαβιάρι Almas.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

goldxboxoneandps4

Το χρυσό Xbox One θα είναι κατασκευασμένο από ατόφιο χρυσάφι 9 καρατίων, βάρους 220 γραμμαρίων, ενώ αντίστοιχα το PlayStation 4 θα έχει 226 γραμμάρια χρυσού στο εξωτερικό του μέρος. Τα χειριστήρια των κονσολών θα διαθέτουν επίσης χρυσές λεπτομέρειες.

Αν το όνειρό σας ήταν να αποκτήσετε μια κονσόλα από χρυσό, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Κοστίζουν μόλις 13.600 δολάρια (περίπου 10.500 ευρώ) και θα ταιριάζουν τέλεια με τα χρυσά μας μαχαιροπήρουνα και τα χαραγμένα με διαμάντι κρυστάλλινα ποτήρια μας, στα οποία θα πίνουμε εμφιαλωμένο νερό Tributo a Modigliani και σαμπάνια 100 ετών Heidsieck.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το GameWorld επικοινώνησε με τον οίκο Gatti για την παραλαβή δύο χρυσών κονσολών και θα σας τις παρουσιάσουμε σύντομα από το ιδιόκτητο ουρανοξύστη του GameWorld στο Dubai. Μείνετε συντονισμένοι στο κανάλι μας στο Youtube για το επικείμενο unboxing. Έως τότε, απολαύστε τις εικόνες στην gallery στο τέλος του άρθρου.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης