Θυμάστε που το 2011 το Psn έπεσε θύμα επιθέσεις από hacker για σχεδόν ένα μήνα;

Μετά από διαμάχες στα δικαστήρια, η Sony συμφώνησε να ξανά πληρώσει για την επίθεση των hacker στους σέρβερ της πίσω στο 2011, αναγκάζοντας την να πληρώσει περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεάν παιχνίδια,θέματα και συνδρομές στο Ps plus.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση τον έως τώρα διακανονισμό σας παραθέτουμε τα κυρία σημεία του.

Όσα άτομα δεν ωφελήθηκαν από την προσφορά του Wellcοme Back πακέτου το 2011 αλλά είχαν ενεργό το λογαριασμό Psn, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν δυο από τα τρία παιχνίδια που θα προσφέρονται, είτε εκείνα θα είναι για το Ps3 ή για το Psp, μερικά θέματα για το Ps3 και τρεις δωρεάν μήνες για το Ps Plus.
 
-Θα υπάρχει προτεραιότητα που θα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως του χρηματικού ποσού των έξι εκατομμυρίων δολαρίων για τα παιχνίδια, και τα θέματα. Σε περίπτωση που δεν προλάβετε θα μπορείτε να αποκτήσετε ένα μήνα δωρεάν συνδρομής  για το Ps Plus.
 
-Στην περίπτωση που λάβατε δωρεάν κάποιο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του hacking τότε θα έχετε μια από τις  έξεις επιλογές, παιχνίδι, θέμα για Ps3, ή τρις μήνες συνδρομή στο Ps Plus αντί για δύο. 
 
-Οποιοσδήποτε με ενεργό λογαριασμό που έχασε χρήματα από το ηλεκτρονικό πορτοφόλι και είχε στο λογαριασμό του πάνω από 2 δολάρια θα έχει τα χρήματα του πίσω.  
 
-Aν είχατε συνδρομή στο Netflix ή στο Hulu Plus και δεν είχατε πρόσβαση στο λογαριασμό σας θα λάβετε τρεις μήνες δωρεάν συνδρομή στο Ps plus
 
-Όποιος είναι ικανός να αποδείξει ότι του κλάπηκαν στοιχεία από το λογαριασμό κατά την διάρκεια του hacking θα μπορέσει να λάβει ένα πόσο που δε θα ξεπερνά τα 2500 δολάρια.
 
Όπως προαναφέραμε από τη στιγμή που δεν είναι επίσημη ανακοίνωση δεν μπορείτε να διεκδικήσετε τίποτα από τα παραπάνω. Βέβαια θα υπάρχει και μια δωρεάν γραμμή επικοινωνίας και ένα e-mail. 
 
Eδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως οι δηλώσεις αυτές  ισχύουν για τις περιοχές της Αμερικής ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν θα συμπεριληφθούν και άλλες χώρες που είχαν το ίδιο θέμα. 
 
          

Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης