Τα μηχανικά πληκτρολόγια έως τώρα ήταν κατά βάση σχεδιασμένα για άνετη και γρήγορη πληκτρολόγηση κειμένου, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν ήταν βολικά και για gaming. Η Razer όμως όπως ανακοίνωσε, σχεδίασε από την αρχή τα δικά της μηχανικά πλήκτρα, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες και των πλέον απαιτητικών gamers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα τεχνολογία της γνωστής εταιρείας κατασκευής περιφερειακών μειώνει στο μισό την απόσταση από το σημείο ενεργοποίησης, έως το σημείο επαναφοράς ώστε οι εντολές που δίνετε να είναι πιο ακριβείς και γρηγορότερες κατά την διάρκεια του gaming σε σχέση με τα παραδοσιακά μηχανικά πληκτρολόγια. Ταυτόχρονα, αναφέρεται ότι είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένα ώστε να μην υπάρχουν καθόλου ταλαντώσεις και τριβές στους άξονες και τα πλήκτρα να “αντέχουν” πάνω από 60 εκατομμύρια ενεργοποιήσεις το καθένα.

Η Razer έδωσε στην δημοσιότητα και δύο βίντεο, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

Τα πρώτα πληκτρολόγια που θα διαθέτουν τα επανασχεδιασμένα πλήκτρα, είναι αυτά της νέας έκδοσης της σειράς BlackWidow (Stealth, Ultimate Stealth και Tournament Stealth Edition) τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα για αγορά, ενώ στο μέλλον είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν και από άλλες εταιρείες gaming περιφερειακών. Τα νέα μηχανικά πλήκτρα θα έρχονται σε δύο παραλλαγές. Τα ηχηρά Razer Green Switches απαιτούν δύναμη που ξεπερνά τα 50g για να ενεργοποιηθούν, ενώ τα αθόρυβα και πιο απαλά Razer Orange Switches απαιτούν αντίστοιχα δύναμη μικρότερη των 45g για την ενεργοποίησή τους.

Η Razer συνεργάστηκε με τους κορυφαίους eSports gamers που κάνουν πρωταθλητισμό, οι οποίοι έλαβαν μέρος τόσο στον σχεδιασμό, όσο και στις δοκιμές των νέων μηχανικών πληκτρολογίων, τα οποία μάλιστα θεωρούν ως τα καλύτερα που έχουν δοκιμάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντάκτης: support.netizens@gmail.com (Γιώργος Λόλας)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης