Το Saints Row 4 θα κυκλοφορήσει ένα νέο DLC με την ονομασία Gat out of Hell, το οποίο θα τρέχει ως standalone expansion. 

Σε αυτό θα εξερευνάτε το μυστήριο ενός πίνακα πνευμάτων που έστειλε τον προεδρο της χώρας στην κόλαση. Θα πρέπει δηλαδή να παλέψετε με δαίμονες, ιστορικές προσωπικότητες, ακόμα και τον ίδιο τον σατανά. Στο Gat out of Hell θα προστεθούν επίσης monster trucks με οπλισμό, ενώ σύμφωνα με την πλοκή της ιστορίας, ο Διάβολος θα θέλει…να παντρέψει την κόρη του με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών! Κλασικό Saints Row.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα υπάρχει επίσης Co-Op, καθώς οι Gat και Kinzie θα πρέπει να κατακτήσουν τις πέντε περιοχές του New Haded, υπερδυνάμεις για τους χαρακτήρες σας, φτερά αγγέλου και επτά νέα θανατηφόρα όπλα, καθένα εκ των οποίων είναι βασισμένο σε μία αμαρτία.

Saints Row 4: Re-elected
Το Saints Row 4: Gat out of Hell DLC θα κυκλοφορήσει και στις νέες κονσόλες PS4 και Xbox One με την ονομασία Saints Row 4: Re-elected. Θα είναι standalone επομένως δεν θα χρειάζεται να έχετε στην κατοχή σας το αρχικό παιχνίδι. Το περιμένουμε σε όλες τις κονσόλες στις 30 Ιανουαρίου 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε το review του Saints Row 4 από τον Γρηγόρη Βούλγαρη.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης