Από ότι φάινεται το World of Warcraft, όχι μόνο δεν χάνει κόσμο αλλά η Blizzard σκοπεύει να μείνει στην αγορά τουλάχιστον για άλλη μια 10ετία.

Ο Lead Designer του WoW, Ion Hazzikostas, δήλωσε πως δεν γνωρίζει για το πως θα έχει εξελιχθεί το γνωστό MMORPG στα 20α γεννέθλιά του. Αυτό που ξέρει σίγουρα, είναι πως το World of Warcraft θα συνεχίζει να υπάρχει. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ion Hazzikostas, οι developers της Blizzard πάντα ψάχνουν για το νέο expansion και συζητούν για το στυλ που θα ακολουθήσει το οποίο εξαρτάται από την πορεία που θέλουν να πάρει το WoW.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Hazzikostas συνέχισε λέγοντας “Το World of Warcraft δεν είναι το ίδιο game που ήταν πριν από 10 χρόνια. Έχει αλλάξει η μηχανή γραφικών, αναβαθμίσαμε τα γραφικά και τα gameplay mechanics είναι διαφορετικά από ότι παλαιότερα. Είναι δύσκολο να ορίσουμε το πότε το WoW άρχισε να αλλάζει, αλλά σίγουρα προσπαθούμε να αλλάξουμε πράγματα μέσα στο game που ήταν κάποτε προβληματικά με σκοπό να προσφέρουμε μια καλή εμπειρία στους παίκτες”.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την συλλεκτική έκδοση του World of Warcraft: Warlords of Draenor και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Αν θέλετε να παίξουμε παρέα τότε ανταλλάξτε IDs σε αυτό το forum topic.

Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης