Το Counter-Strike Nexon: Zombies, όπως θα αποκαλείται, θα βασίζεται στην διάσημη σειρά FPS, και θα είναι διαθέσιμο στο Steam ως free-to-play.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, θα μπορείτε να εξοπλιστείτε με μία πλειάδα διαφορετικών όπλων, παλιών και νέων, και να βγείτε στους δρόμους σφάζοντας ταχύτατα κινούμενα και ιδιαίτερα επιθετικά zombies σε διάφορα modes. Επίσης διατηρούνται και τα modes Hostage Rescue και Bomb Diffusion, για όσους θέλουν μια πιο κλασσική Counter-Strike εμπειρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Doug Lombardi της Valve είπε σχετικά:
“Σήμερα ανακοινώνουμε το τελευταίο δημιούργημα της Nexon στον κόσμο του Counter-Strike, ένα δημιούργημα που χτίζει πάνω στα χρόνια επιτυχίας που είχε η ανάπτυξη του CS Online στην Ασία. Ο τίτλος αυτός αντιπροσωπέυει αυτήν την δουλειά σε νέα, zombie, και κλασσική μορφή.”

Η Nexon και η Valve συνεργάζονται εδώ και καιρό για το Counter-Strike Online της Ασίας, παιχνίδι του οποίου η πιο πρόσφατη έκδοση Counter-Strike Online 2, έχει επίσης zombie mode. Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται το zombie mode του Counter-Strike Online 2.

https://www.youtube.com/watch?v=bWPKgqUPxxA

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Counter-Strike Nexon: Zombies θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη για PC μέσω Steam, στο τρίτο τρίμηνο του 2014.

Για όλες τις πληροφορίες για το Counter-Strike και όλα τα νέα στον χώρο των games, ελάτε να μας βρείτε στο ανανεωμένο forum του GameWorld, συζητήστε με εμάς και την κοινότητα των gamers για το Counter-Strike Nexon: Zombies εδώ, και διαβάστε το review του Counter-Strike: Global Offensive από τον Μιχάλη Μητρόπουλο.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης