Τα video games σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες μεταξύ άλλων βελτιώνουν την μνήμη, σας βοηθάνε να μπορείτε να πάρετε πιο γρήγορα και πιο αποδοτικά αποφάσεις σε δουλειές που απαιτούν σχεδιασμό, management ή και λογιστικής φύσης θέματα. Επίσης βελτιώνεται ο τρόπος που σκέφτεστε γενικά, ενώ τα games μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Αυτό που έως τώρα δεν έκαναν τα video games, ήταν να βελτιώνουν την σεξουαλική σας ζωή. Έως τώρα…

Γνωρίστε το Smart Kegel Exercise Aid (ή εν συντομία SKEA)! Το SKEA δημιουργήθηκε από τον καθηγητή Φυσικής και game designer Tom Chen, απευθύνεται σε γυναίκες και υπόσχεται να βελτιώσει την σεξουαλική σας ζωή. Πρόκειται για ένα… gaming περιφερειακό το οποίο είναι σχεδιασμένο να εισχωρεί στο αιδοίο των γυναικών με σκοπό να μπορούν να εξασκήσουν τους μύες του πυελικού εδάφους (pelvic floor muscles).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα αναρωτιέστε πως μπορεί ένα gaming περιφερειακό να βοηθήσει τις γυναίκες στην βελτίωση του sex. Μη φοβού γιατί θα βρείτε αναλυτικά όλες τις χρήσιμες αυτές πληροφορίες στο παρόν άρθρο του Cosmopolitan… εννοούμε του GameWorld! Πριν περάσουμε στο δια ταύτα, ας δούμε πρώτα που χρησιμεύει αυτή η ομάδα μυών και οστών. Οι μύες του πυελικού εδάφους εκτείνονται από το ηβικό οστό στο πρόσθιο τοίχωμα της πυέλου και ουσιαστικά στηρίζουν μεταξύ άλλων την ουροδόχο κύστη και την μήτρα (ω Θεέ μου τι γράφω, θα απολυθώ!). Σε αυτή την περιοχή εξελίσσεται ένα μεγάλο μέρος της σεξουαλικής δραστηριότητας μιας γυναίκας. Όσο μεγαλύτερη είναι η αίσθηση πυελικού εδάφους, τόσο αυξάνεται η ποιότητα και η ένταση των οργασμών και ο έλεγχος των μυών στο σημείο εκείνο. Ο κύριος μυς του πυελικού εδάφους συσπάται κατά την φάση του οργασμού και συμμετέχει ενεργά στο συναίσθημα κορύφωσης στην επαφή.

Στο δια ταύτα τώρα, η βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής μπορεί να επιτευχθεί (μεταξύ άλλων) μέσω των λεγόμενων ασκήσεων Kegel, στις οποίες σφίγγετε και χαλαρώνετε συστηματικά τους μύες του πυελικού εδάφους. Το SKEA είναι λοιπόν ένα… περιφερειακό που σας βοηθά στην πραγματοποίηση αυτών των ασκήσεων με την βοήθεια ενός παιχνιδιού για smartphones. Το παιχνίδι αυτό λέγεται Alice in Continent και πρόκειται για ένα endless running game στα πρότυπα των Temple Run. Για τις ανάγκες των ασκήσεων, τοποθετείται το περιφερειακό μέσα στο αιδοίο και για να πηδήξει ο χαρακτήρας σας (well, δεν ακούστηκε και τόσο καλά αυτό!) πρέπει να σφίγγετε τους παραπάνω μύες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μελλοντικά θα κυκλοφορήσουν και άλλα games για τον ίδιο σκοπό, ενώ αναμένεται να προστεθούν και social χαρακτηριστικά όπως το να συγκρίνεται ποιος το έχει μεγαλύτερο το σκορ του! Το SKEA μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δονητής, ενώ δεν αποκλείεται να σας δοθεί η δυνατότητα να μπορείτε να το χειρίζεστε εξ αποστάσεως. Τώρα, αν σας το χακάρουν είναι άλλη ιστορία… Εκτός από την βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής, το SKEA θεραπεύει και την ακράτεια ούρων, αλλά βοηθάει και στην θεραπεία μετά από έναν τοκετό.

Το Smark Kegel Exercise Aid βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Kickstarter και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 6.000 δολάρια από τα 38.000 που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η καμπάνια του και να ξεκινήσει η παραγωγή του. Αναμένεται να διατεθεί στην αγορά τον Δεκέμβριο του 2014.

Εσείς θα το υποστηρίξετε; Φαίνεται ως το τέλειο δώρο για την σύντροφό σας ή για τον εαυτό σας αν είστε γυναίκα. Μπορείτε να το συνδυάσετε και με το περιφερειακό που σας επιτρέπει να κάνετε sex με το iPad σας.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης