Το Watch Dogs φαίνεται πως θα αποκτήσει DLC βασισμένο στο New Jersey, σύμφωνα με μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του Watch Dogs στο Twitter. Η συγκεκριμένη φωτογραφία αναφέρει ότι: “Η πόλη Camden του New Jersey παρουσίασε τα μεγαλύτερα ποσοστά εγκληματικότητας στην Αμερική το 2012. Σε ισχύ τέθηκε πλέον ένα σύστημα παρακολούθησης που λειτουργεί διαρκώς”.

Στη δημοσίευση αναφέρεται επίσης ότι: “Έχουμε πληροφορίες πως νέα μέσα παρακολούθησης έχουν εγκατασταθεί σε περιοχές υψηλής εγκληματικότητας”. Όπως φαίνεται, οι… ψηφιακοί εκδικητές του παιχνιδιού επεκτείνονται και σε άλλες πολιτείες της Αμερικής, πέρα από την πόλη του Σικάγο. Μένει να δούμε αν τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει για άλλη μια φορά ο Aiden ή αν θα δούμε κάποιον άλλο χαρακτήρα να έρχεται στο προσκήνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Watchdogs

 

Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld, καθώς μόλις γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες, θα ενημερωθείτε μέσω του παρόντος άρθρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το DLC του Watch Dogs που αφορά την πολιτεία του Νιου Τζέρσεϋ θα γίνει διαθέσιμο τον φθινόπωρο.

Διαβάστε το review του Watch Dogs από τον Παντελή Δασκαλέλο και συζητήστε όλες τις ειδήσεις του παιχνιδιού στο ανανεωμένο forum του GameWorld.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης