Σύμφωνα με τα νέα επιστημονικά δεδομένα η υπογονιμότητα μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μπορέσετε να τεκνοποιήσετε με ασφάλεια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να κάνετε οικογένεια.

Εάν όμως θέλετε να δοκιμάσετε εναλλακτικές μεθόδους που θα ενισχύσουν τη γονιμότητά σας διαβάστε μερικές από τις παρακάτω. Απαραίτητη προϋπόθεση για να έχετε αποτελέσματα είναι η ήρεμη ψυχολογική σας κατάσταση αλλά και η υιοθέτηση μίας ισορροπημένης διατροφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βελονισμός
Ο βελονισμός έχει μελετηθεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική θεραπεία αύξησης της γονιμότητας και φαίνεται πως είναι αποδοτική. Αυξάνει τη ροή του αίματος στη μήτρα κι έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τα ποσοστά επιτυχίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης, αποτρέποντας τους σπασμούς της μήτρας.

Γιόγκα και μασάζ
Το μασάζ ή τα μαθήματα γιόγκα δεν ενισχύουν τη γονιμότητά σας αλλά σας βοηθούν να νιώσετε ευεξία και η καλή ψυχολογία είναι ένας βασικός παράγοντας για να έχετε επιτυχή αποτελέσματα εάν βρίσκεστε σε πρόγραμμα εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης