Ο Σύλλογος Αποφοίτων των Σχολείων «Η Ελληνική Παιδεία» διοργανώνει την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και ώρα 18.30 την κοπή της πίτας του στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ (Λεωφ. Ελευθ. Βενιζέλου 11 – Πρώην Πανεπιστημίου – Αθήνα ΤΚ 105 64, Τηλ: 210 3242611-3).

Θα τιμηθούν για τη προσφορά τους οι εκπαιδευτικοί των σχολείων: κυρία Σταυρούλα Γεωργούντζου, κυρία (πρεσβυτέρα) Αλεξάνδρα Οικονομίδου-Σακελλαρίου και κύριος Ιωάννη Σωτηρόπουλο. Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια προσφοράς του συλλόγου των αποφοίτων των σχολείων η Ελληνική Παιδεία και η συγκεκριμένη εκδήλωση έρχεται να αποτελέσει, με τη σειρά της, ένα από τα σταθερά γεγονότα του Συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισημαίνοντας την αναγκαιότητα για τη διατήρηση και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των αποφοίτων, ο Επαμεινώνδας Στυλόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου, ανέφερε: «Αποτελεί μεγάλη χαρά να μοιραζόμαστε απόψεις, προβληματισμούς ή την πορεία της επαγγελματικής και προσωπικής μας εξέλιξής με παλιούς συμμαθητές και φίλους. Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου αποτελούν χαρακτηριστική αφορμή για τη δημιουργία δεσμών που θα βασίζονται στις κοινές αρχές και αξίες των αποφοίτων».

Η είσοδος θα επιτραπεί σε όλα τα μέλη τα οποία έχουν τακτοποιήσει τη ετήσια συνδρομή τους ενώ για τα μη μέλη/συνοδούς θα υπάρξει μία επιβάρυνση 5€/άτομο. Θα δοθεί η δυνατότητα καταβολής στο χώρο της εκδήλωσης.

Μουσικά θα μας συνοδέψουν τα μέλη μας στο πιάνο Μάριος Καζάς και στο βιολί Πέτρος Ανδριώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα φλουριά της πίτας φέτος θα είναι:

– 2 διπλές προσκλήσεις για το θεατρικό “Έγκλημα και Τιμωρία”,
– ένα ζευγάρι γυναικεία παπούτσια από το http://shoeshop22.com/ (Χαϊμαντα 19-21, Χαλάνδρι, 15234, Τηλ: 210 6857220) του μέλους μας Μιχάλη Χιώτη,
– μια ωριαία συνεδρία για δύο άτομα, με επιλογές θεραπευτικού ή χαλαρωτικού massage, αρωματοθεραπeίας, απολέπισης και mind relaxation από το DrAntistress massage and wellness center (πλατεία Νυμφών 1, Γλυφάδα) και
– ενα μπουφαν βαμβακερο double face uni sex αξιας 170€ από την εταιρεία B.LOOSE (http://www.b-loose.gr/) που ασχολειται με την κατασκευη κ εμπορια βαμβακερων κ λινων ρουχων (Αιγεως 14, 10446, Αθηνα τηλ 210 3229682) του μέλους μας κας Νικολογιάννη.
Να σημειώσουμε ότι λόγω του χώρου δεν επιτρέπεται η είσοδος σε μικρά παιδιά, ενώ παρακαλούμε για ευπρεπή ενδυμασία (η γραβάτα δεν είναι απαραίτητη για τους κυρίους).

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την εκδήλωση, τον Σύλλογο και τη δράση του, ακολουθείστε το σύνδεσμο www.satep.gr

Λίγα Λόγια για το Σύλλογο Αποφοίτων των σχολείων «Η Ελληνική Παιδεία» (ΣΑΤΕΠ)

Ο Σύλλογος Αποφοίτων των Σχολείων «Η Ελληνική Παιδεία» (ΣΑΤΕΠ) συστήθηκε το 2006 και αριθμεί σήμερα πάνω από 1.500 μέλη. Σκοπός του Συλλόγου είναι η γνωριμία των αποφοίτων των Σχολείων «Η Ελληνική Παιδεία» και η δημιουργία δεσμών μεταξύ τους, δεδομένων των κοινών τους αρχών και αξιών. Στη κατεύθυνση αυτή, ο Σύλλογος παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα από δραστηριότητες οι οποίες καλύπτουν ποικίλα ενδιαφέροντα. Μεταξύ άλλων, ο Σύλλογος έχει να παρουσιάσει ημερίδες, συναντήσεις, εκδρομές και συνεστιάσεις. Το επόμενο διάστημα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσανατολίζεται σε στοχευμένες επαγγελματικές δράσεις, αλλά και κοινωνικές πρωτοβουλίες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης