Το μήνυμα του εθελοντισμού, της πίστης και της αλληλοβοήθειας μεταφέρει τόσο με το όνομά του, όσο και με το αθλητικό του εγχείρημα ο 27χρονος ποδηλάτης Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης, διασχίζοντας με το ποδήλατο του όλη την Ευρώπη, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Φλόγα”.

Τα Γιάννενα θα υποδεχθούν τον … Ελπιδοφόρο ποδηλάτη την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, με μια εκδήλωση που οργανώνει η «Φλόγα», ο Δήμος Ιωαννιτών και η Περιφέρεια Ηπείρου, στηρίζοντας το σκοπό του ταξιδιού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με στόχο τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού 10.000 ευρώ υπέρ του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Φλόγα” , ο Έλπις, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, ξεκίνησε στις 5 Σεπτεμβρίου από το Λονδίνο με προορισμό την Αθήνα διανύοντας μία απόσταση 2.500 χιλιομέτρων και διασχίζοντας 8 χώρες.

Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης φτάνοντας στην Ιταλία – απ’ όπου θα περάσει στην Ηγουμενίτσα για να έρθει την Κυριακή στα Γιάννενα- έχει ολοκληρώσει τον οικονομικό του στόχο σε ποσοστό 70% περίπου, μέσα από την ποδηλατική του προσπάθεια με τον διακριτικό τίτλο Wheeling2help.

Πηγή: epiruspost

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης