Το ChampionsID.com είναι μία καινοτόμα social/επαγγελματική πλατφόρμα, μέσω της οποίας όλος ο κόσμος του αθλητικού οικοσυστήματος μπορεί να συστηθεί στο υπόλοιπο αθλητικό κοινό.

Αθλητές από σχεδόν 20 διαφορετικά αθλήματα, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, προπονητές, agents, scouters, managers, αθλητικοί δημοσιογράφοι, αθλητικά σωματεία και οργανισμοί, δημιουργούν την αθλητική/ψηφιακή τους οντότητα και αλληλεπιδρούν, εξερευνούν ευκαιρίες ή αναζητούν γνώση και δικτύωση. Η πλατφόρμα δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να αποτυπώσουν ολόκληρη την καριέρα τους, τις μοναδικές τους ικανότητες, το ιστορικό τους, αλλά και τις φιλοδοξίες τους για το μέλλον. Κάθε χρήστης ανάλογα με την ιδιότητα του, μπορεί να περιγράψει τον εαυτό του, τις διακρίσεις του, ρεκόρ, στατιστικά, να ανεβάσει βίντεο και φωτογραφίες, τα επόμενα παιχνίδια και την απόδοση του σε αυτά, αλλά και να αξιολογηθεί μέσω ενός ειδικού αλγόριθμου απο τους ακόλουθούς του (από προπονητές, ειδικούς του χώρου, αθλητές) οπότε και να συγκριθεί με άλλους, να ξεχωρίσει από το πλήθος και να προβληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ChampionsID.com απέσπασε το δεύτερο βραβείο (€ 10.000) του 6ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας, μιας δράσης του προγράμματος NBG Business Seeds για τη στήριξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενίσχυση και τη στήριξη της δημιουργικότητας, ειδικά των νέων, και στην καλλιέργεια κουλτούρας καινοτομίας.
Αριθμώντας πλέον πάνω από 20.000 αθλητές και πολλούς επαγγελματίες του χώρου απο όλον τον κόσμο, τα μέλη της πλατφόρμας στοχεύουν να επενδύσουν σε νέα εργαλεία, να δημιουργήσουν ένα ακόμα μεγαλύτερο virality της πλατφόρμας και να καταξιωθούν σαν ένα παγκόσμιο one stop shop του αθλητικού οικοσυστήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κων/νος Συνοδινός, Founder & CEO της πλατφόρμας ChampionsID.co, είναι πρώην αθλητής και μέλος της εθνικής ομάδας Καράτε, με 8ετη εμπειρία σε διεθνείς ρόλους Brand Management στις εταιρίες P&G και Diageo & απόφοιτος του μεταπτυχίακου τμήματος MBA του Πανεπιστημίου Πειραιά. Η ομάδα έχει τρία ακόμα μέλη. Ο Βασίλης Κιριμκιρίδης (BK- CTO) έχει 12 χρόνια εμπειρίας σε back & front end development, συνιδρυτής του themusiccase.com & απόφοιτος του Η/Υ Συστημάτων ΤΕΙ Πειραιά. Ο Mιχάλης Μόσχος (Senior Advisor) με 17ετή εμπειρία σε Μάρκετινγκ, εμπορικούς ρόλους σε Samsung και P&G, αλλά και R&D/ Engineering είναι χημικός μηχανικός του Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αθηνών με ΜΒΑ από το Solvay Business School & μεταπτυχιακό τίτλο σε Αpplied Fluid Dynamics από von Karman Institute. Τέλος η Χριστίνα Λουκίσσα (Digital Marketing Manager) διαθέτει 10ετή επαγγελματική εμπειρία σε Digital Marketing, B2B και λιανεμπόριο στην P&G και είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ T.Ε.Ι Αθηνών και του University College Dublin – Master of Science (M.Sc.) στο Digital Marketing.

«Ο διαγωνισμός της Εθνικής Τράπεζας, ο οποίος είναι ο πλέον επιτυχημένος σε βάθος χρόνου στον ελληνικό χώρο, έχοντας αναδείξει εξαιρετικά επιτυχημένες εταιρίες στα προηγούμενα 6 χρόνια, ήταν για εμάς το πρώτο δυνατό crash test της ιδέας και του επιχειρηματικού μας μοντέλου» δηλώνει ο ιδρυτής και CEO της πλατφόρμας κ. Κων/νος Συνοδινός. Και συμπληρώνει : «επενδύσαμε αρκετές ώρες σαν να επρόκειτο για διπλωματική εργασία, ώστε να αναλύσουμε κάθε κομμάτι και λεπτομέρεια που αφορά το business plan μας. Επιπλέον τα στελέχη της Εθνικής, οι αξιολογητές της πρότασής μας και οι άνθρωποι που συζητήσαμε όλο αυτό το διάστημα μας προσέφεραν πολύτιμη ανατροφοδότηση για βελτιώσεις και περαιτέρω ανάπτυξη του πλάνου μας.»

Ενημέρωση: ο 7ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας έχει ξεκινήσει ήδη και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως και τις 10/10/2016, στις 15.00.

Παρακολουθήστε το video με την παρουσίαση της πλατφόρμας ChampionsID.com.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης