Η Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε. και η ελληνική αλυσίδα My market, αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα και στηρίζουν το έργο των Παιδικών Χωριών SOS με μία πολύ ξεχωριστή «Πράξη Ευθύνης».

Οι δύο εταιρείες έχουν θέσει ως προτεραιότητα της στρατηγικής τους την υπεύθυνη συμπεριφορά στηρίζοντας διαχρονικά ευπαθείς ομάδες και συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, επιστρέφοντας αξία στις τοπικές κοινωνίες σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις 5 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2018, αγοράζοντας αγαπημένα προϊόντα NOXZEMA, ORZENE, STR8, BIOTEN, SANITAS, AVA, και AFROSO με προσφορές από τα καταστήματα My market, οι καταναλωτές στηρίζουν το έργο των Παιδικών Χωριών SOS. Στο πλαίσιο αυτής της ενέργειας, η εταιρεία Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε. αφήνει το δικό της αποτύπωμα και στηρίζει τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών και των μητέρων που ζουν στα Παιδικά Χωριά SOS στην Αττική, την Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη και το Ηράκλειο Κρήτης, προσφέροντας 5.000 τεμάχια προϊόντων προσωπικής περιποίησης και οικιακής χρήσης.

Το πρώτο Παιδικό Χωριό SOS ιδρύθηκε από τον HERMANN GMEINER στο Imst του Τυρόλο, στην Αυστρία. Ως άνθρωπος είχε δεσμευτεί να βοηθάει παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη – παιδιά που είχαν χάσει τα σπίτια τους, την ασφάλειά τους και τις οικογένειές τους ως αποτέλεσμα του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου.

Σήμερα, στην Ελλάδα, λειτουργούν 4 Παιδικά Χωριά SOS, όπου ζουν και μεγαλώνουν παιδιά που στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των βιολογικών γονιών τους, καθώς και 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, που στηρίζουν οικογένειες, οι οποίες έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τις καθημερινές δυσκολίες και να παραμείνουν ενωμένες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης