Είναι δυνατόν να συναντήσουμε την Επιστήμη κυριολεκτικά…στο δρόμο μας; Ναι μέσα από το Mind the Lab στο Μετρό, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, όλη μέρα! Και το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο θα είναι εκεί, στο Σταθμό του Συντάγματος.

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο σας προσκαλεί να κάνετε μια στάση για την καρδιά σας, την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017, από τις 8 το πρωϊ έως τις 10 το βράδυ, στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας σε ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, να παρακολουθήσετε εξ αποστάσεως τον καρδιακό παλμό μέσω μιας εμφυτεύσιμης συσκευής και να δείτε τον βηματοδότη χωρίς καλώδια! Ετσι, θα γνωρίσετε τις τελευταίες εξελίξεις στην απομακρυσμένη παρακολούθηση και την τεχνολογία σμίκρυνσης στην ιατρική τεχνολογία.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Mind the Lab, ένα πρωτότυπο επιστημονικό γεγονός, στο πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης μας, το Μετρό της Αθήνας, που υπόσχεται να μας αποκαλύψει την επιστήμη που συνοδεύει τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Ψηφιακά παιχνίδια, επιστημονικά «στιγμιότυπα», πειράματα και εκθέματα θα είναι μόνο λίγες από τις δεκάδες δράσεις που με τη συμμετοχή νέων επιστημόνων/ερευνητών/εκπαιδευτικών θα παρουσιαστούν σε επιλεγμένους σταθμούς του Μετρό της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.onasseio.gr, www.mind-the-lab.com, #mindthelab

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης