Για 5ο συνεχόμενο μήνα ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» παρέδωσε σε 2.182 οικογένειες των ακριτικών περιοχών της Θράκης, της Λέσβου, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου δέματα αγάπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολυμελής αντιπροσωπεία της «Αποστολής» επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, τη Μυτιλήνη και την Καλλονή στη Λέσβο και τη Λήμνο και σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις διέθεσε τα δέματα. Επίσης, είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους κατοίκους των περιοχών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης και των προβλημάτων που ταλανίζουν τη χώρα.

Ο γενικός διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας υπογράμμισε ότι «για τον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο κάθε ακριτική γωνιά της πατρίδας μας αποτέλεσε, από την πρώτη στιγμή της οικονομικής κρίσης, προτεραιότητα» και πρόσθεσε «το ενδιαφέρον της ”Αποστολής” παραμένει άσβεστο για τις χιλιάδες των οικογενειών που έχουν χάσει τις δουλειές τους, έχουν δει τη ζωή τους να αλλάζει, δυστυχώς, προς το χειρότερο, δίχως οι ίδιοι να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι για να βελτιώσουν τις ζωές τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ο κ. Δήμτσας τόνισε «πως η Εκκλησία δεν πρόκειται να τους εγκαταλείψει και, στο μέτρο των δυνάμεών της, θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα τους για να καλύπτει όσο μπορεί τις ανάγκες τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης