Η Coca-Cola αγκαλιάζοντας για 10η συνεχή χρονιά τα Παιδικά Χωριά SOS, προσκάλεσε, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, τους μικρούς της φίλους σε μια ακόμα μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Λαμπιόνια, στολισμένα δέντρα, πολύχρωμες λιχουδιές και χαμογελαστά πρόσωπα συνθέτουν την πιο παραμυθένια γιορτή του χρόνου, που περιμένουν με ανυπομονησία μικροί και μεγάλοι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το λόγο αυτό, η Coca-Cola διοργάνωσε αποκλειστικά για τα Παιδικά Χωριά SOS ένα πρωινό γεμάτο μαγεία, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την ψυχή τους σε όλα τα παιχνίδια και τις συναρπαστικές δραστηριότητες του «The Christmas Factory», του πιο φαντασμαγορικού Χριστουγεννιάτικου χωριού στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.


(To παραμυθένιο εσωτερικό του Santa’s House της Coca-Cola)

Εκεί τους περίμενε και ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος μαζί με τη γυναίκα του την κυρά-Βασίλαινα υποδέχθηκαν τα παιδιά στο Santa’s House της Coca-Cola, μοιράζοντας δώρα και σκορπίζοντας χαμόγελα χαράς! Επιπλέον, η Coca-Cola, αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο τους, προχώρησε και φέτος στην οικονομική ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS, καλύπτοντας έτσι μέρος από τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


(Τα δώρα από τον Άγιο Βασίλη)

Η Coca-Cola βρίσκεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο «The Christmas Factory», το πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο χωριό της Αθήνας, ως Χρυσός Χορηγός. Έως και τις 6 Ιανουαρίου θα υποδέχεται καθημερινά τους επισκέπτες στο Santa’s House, παρέα με τον Άγιο Βασίλη και τη γυναίκα του την κυρά-Βασίλαινα.


(H Coca-Cola στήριξε για άλλη μια χρονιά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS)

Οι εκπλήξεις όμως θα συνεχίζονται σε όλους τους χώρους του «The Christmas Factory», όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ατελείωτα παιχνίδια, διαδραστικά εργαστήρια, παραστάσεις και συναυλίες!

Αυτά τα Χριστούγεννα, Μοίρασε τη χαρά!

Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης