Περισσότεροι από 2.500 εργαζόμενοι του ΟΤΕ και της COSMOTE συμμετείχαν, κατά τη διάρκεια των γιορτών, σε μια σειρά από ενέργειες με στόχο τη στήριξη παιδιών και ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Για την ενίσχυση του έργου 12 φορέων που φροντίζουν παιδιά, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 17.500€, στο πλαίσιο της διοργάνωσης δύο Bazaar που φιλοξενήθηκαν στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου ΟΤΕ. Οι εργαζόμενοι αγόρασαν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους από Το Χαμόγελο του Παιδιού, την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, την Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (Ε.Λ.Ε.Π.Α.Π), το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», την Ανοιχτή Αγκαλιά των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής, Χατζηκυριάκειο το Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Νωρίτερα, στο πλαίσιο της εβδομάδας των εκδηλώσεων εργαζομένων για την εξυπηρέτηση πελατών, αγόρασαν δώρα από το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής “Μαργαρίτα”, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες “Αμυμώνη”, το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ», την Αμυμώνη – Σύλλογο Θεσσαλονίκης και εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Γενισέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Cosmotebooks.gr, το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, δώρισε 362 βιβλία στους φορείς που συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar και στα Παιδικά Χωριά SOS, σε συνεργασία με τους εκδοτικούς οίκους Πατάκης, Μεταίχμιο, Ψυχογιός, Παπαδόπουλος, Διόπτρα, Καστανιώτης, Μίνωας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Συλλογής Τροφίμων του Ομίλου ΟΤΕ με τη συμμετοχή των εργαζομένων συγκεντρώθηκε πάνω από 1 τόνος τρόφιμα και 1.000 συσκευασίες τροφίμων, προκειμένου να διατεθούν στην Τράπεζα Τροφίμων και το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων – Κ.Υ.Α.Δ.Α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης