Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για 3η συνεχή χρονιά το Πασχαλινό Bazaar των εργαζομένων της Vodafone με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS.

Εθελοντές εργαζόμενοι της Vodafone, κατασκεύασαν και πούλησαν περισσότερα από 1.000 διακοσμητικά είδη και λαμπάδες, στο Πασχαλινό Bazaar που οργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία συγκεντρώθηκαν 5.175 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στο σύνολό τους στα Παιδικά Χωριά SOS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Πασχαλινό Bazaar στήριξαν τόσο οι εργαζόμενοι της Vodafone όσο και εργαζόμενοι άλλων εταιρειών που λειτουργούν στο κτιριακό συγκρότημα του Χαλανδρίου.

Η Vodafone, στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Συνεισφοράς που εφαρμόζει, από το 2005 στέκεται δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS, μέσα από μια πληθώρα προγραμμάτων και δράσεων που στόχο έχουν την ουσιαστική στήριξη και εκπαίδευση των παιδιών.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει και στηρίζει τη λειτουργία των Εργαστηρίων Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ μέσα από το πρόγραμμα εθελοντισμού των εργαζομένων της, συνδράμει στην περαιτέρω υποστήριξή τους. Στόχος των Εργαστηρίων είναι η εκπαίδευση και ολοκληρωμένη ανάπτυξη των παιδιών, καθώς και η ομαλή ενσωμάτωσή τους στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, μέσω της συμμετοχής στα Εργαστήρια παιδιών από την ευρύτερη περιοχή των Παιδικών Χωριών SOS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης