Ο ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του 34ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, προσκαλεί όλους να συμμετέχουν δωρεάν για 3η συνεχόμενη χρονιά μέσω της εφαρμογής «Κάτι Καλύτερο» και να συμβάλουν στην ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη& Αγλαΐας Κυριακού», που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ από το 2014 στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς του.

Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ μέσω της ανανεωμένης εφαρμογής «Κάτι Καλύτερο»,την οποία μπορούν όλοι να κατεβάσουν στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet δίνει τη δυνατότητα σε όλους να παίξουν και να προσφέρουν συμμετέχοντας σε τέσσερις δοκιμασίες οι οποίες «ξεκλειδώνουν» σταδιακά μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου. Επίσης είναι δυνατή η συμμετοχή μέσω υπολογιστή στο www.katikalytero.gr, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό το συνολικό ποσό που προσφέρει ο ΟΠΑΠ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οκαθένας μπορεί να συγκεντρώνει ένα εικονικό ποσό,κατεβάζοντας την εφαρμογή, απαντώντας σωστά στις ερωτήσεις τουQuiz, βρίσκοντας τις διαφορές στο παιχνίδι Spot, ξεπερνώντας τα εμπόδια στο Jump, τρέχοντας τις αποστάσεις που ζητούνται, προσκαλώντας φίλους και κάνοντας share στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ΟΠΑΠ μετατρέπει αυτόματα τα ποσά που συγκεντρώνονται από τη συμμετοχή του κοινού σε οικονομική ενίσχυση, η οποία θα συμπεριληφθείόπως και τις προηγούμενες χρονιές στο συνολικό ποσό που διαθέτει η εταιρεία για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων.

Εφέτος η εφαρμογή του ΟΠΑΠ προχωρά ένα ακόμη βήμα πιο μπροστά, καθώς όλοι οι παίκτες έχουν την επιλογή να δημιουργήσουν ή να συμμετέχουν σε ομάδα αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την τελική προσφορά του ΟΠΑΠ.Επιπλέον, την ημέρα του 34ου Μαραθωνίου, στις 13 Νοεμβρίου 2016, όλοι οι χρήστες της εφαρμογής, δρομείς, και επισκέπτες θα μπορούν με ένα απλό checkin να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το ποσό που θα προσφέρει η εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΟΠΑΠ προσκαλεί όλους να αγκαλιάσουν την ενέργεια αυτή καινα λάβουν μέρος στο «Κάτι Καλύτερο» κατεβάζοντας την εφαρμογή, που είναι διαθέσιμη στο PlayStore και στο AppStore. Για τα παιδιά άλλωστε πάντα αξίζει κάτι καλύτερο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.katikalytero.gr. Γίνετε μέλος της ομάδας του ΟΠΑΠ#TeamOpap ή φτιάξτε τη δική σας ομάδα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης