Αυτές τις γιορτές τα Παιδικά Χωριά SOS σας καλούν να κάνετε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας, επιλέγοντας στολίδια, γούρια και άλλα χριστουγεννιάτικα είδη από το ηλεκτρονικό κατάστημά τους, βοηθώντας τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Επισκεφθείτε το www.sos-villages.gr και επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία χειροποίητων γουριών, χρηστικών και διακοσμητικών ειδών, καθώς και χριστουγεννιάτικων καρτών για να στείλετε τις ευχές σας στους αγαπημένους σας. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των προγραμμάτων των Παιδικών Χωριών SOS σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο, με σκοπό την προστασία των παιδιών και τη δημιουργία οικογενειών για παιδιά σε ανάγκη. Οικογενειών που έχουν το δικό τους σπίτι και κυρίως, τη δική τους Μητέρα SOS, που φροντίζει και μεγαλώνει τα παιδιά με αγάπη και ασφάλεια. Στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, στην Κρήτη, στη Θράκη, εδώ και 40 χρόνια περισσότερα από 300 παιδιά έχουν μεγαλώσει και έχουν πλέον ενσωματωθεί ως ανεξάρτητοι και αυτάρκεις ενήλικες στην κοινωνία μας.

Σήμερα, τα Παιδικά Χωριά SOS, μπροστά στην ολοένα αυξανόμενη κρίση έχουν διευρύνει το έργο τους, δημιουργώντας Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα και Κομοτηνή. Ένα έργο που μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει 2.903 παιδιά και 1.537 οικογένειες να σταθούν στα πόδια τους , να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τις δυσκολίες και να παραμείνουν ενωμένες, προσφέροντας ψυχολογική υποστήριξη, υλική βοήθεια, εκπαιδευτικές υπηρεσίες στα παιδιά και καλύπτοντας βασικές ανάγκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης