Το Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας στο διεθνή διαγωνισμό World Dairy Innovation Awards 2016 που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο Λονδίνο, απέσπασε η start-up εταιρεία Longevity Diet Foods.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, κατάφερε με το προϊόν της YoguDiet 2% να ξεχωρίσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Longevity Diet Foods θέλοντας να καλύψει όλες τις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού, περιλαμβάνει μια σειρά από υψηλής διατροφικής αξίας, γευστικά γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ειδικότερα: YoguDiet 2%: Πρόκειται για ένα high protein αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι με 2% λιπαρά με φρέσκο γάλα ημέρας που προέρχεται από τις τοπικές φάρμες και εμπλουτίζεται μέσω φυσικών διαδικασιών με εκχύλισμα σταφυλιού, πλούσιο σε πολυφαινόλες που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην υγεία.

Omega 3 (Ω3) Cheese Dip: Αλειφόμενη Φέτα Π.Ο.Π. αναμειγμένο με ελληνικό γιαούρτι και πάστα ελιάς. Πλούσιο σε vegan Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα που συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προϊόντα της Longevity Diet Foods βρίσκονται ήδη στην αγορά της Ελλάδας σε βιολογικά & υγιεινά καταστήματα καθώς και σε Premium Γυμναστήρια και Ξενοδοχεία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης