Αδιάκοπα και ακούραστα, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίζει να στέκεται αρωγός στο έργο του Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα». Φέτος, προσέφερε «χαρά, αγάπη και χαμόγελα» στα παιδιά της στέγης, διοργανώνοντας ένα «Πρωτοχρονιάτικο γεύμα αγάπης» που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές για το 2017 με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της «Μέλισσας» και μοίρασαν δώρα με απεριόριστη αγάπη στα παιδιά της στέγης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη, αφού τα παιδιά είχαν προετοιμάσει όμορφες ζωγραφιές που με περίσσια χαρά τις αφιέρωσαν στην Ε.Σ.ΠΕ.Κ. Μακεδονίας.

Το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα»

«Είναι μια μεγάλη καρδιά και μια ζεστή αγκαλιά» που «κλείνει» μέσα της, εκείνα τα παιδιά που ξέχασαν να χαμογελούν, που είναι τρομαγμένα και… μόνα. Ένα σπίτι που προσφέρει φροντίδα και προστασία σε «αθώα μάτια» που η ζωή τους τα στέρησε από πολύ τρυφερή ηλικία. Ιδρύθηκε και λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1921 και δίνει καθημερινό αγώνα για να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στα παιδιά εκείνα που τον έχουν ανάγκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ. Μακεδονίας θα συνεχίσει και το 2017 να είναι αρωγός στις προσπάθειες των ανθρώπων της στέγης και καλεί όλους να βοηθήσουν την «Μέλισσα» στο δύσκολο έργο που επιτελεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης