Το Lipton για 3η συνεχή χρονιά στηρίζει έμπρακτα τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» και συμμετείχε στο 9ο Greece Race for the Cure® που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, με αφετηρία το Ζάππειο. Με το σύνθημα «Στηρίζω και Εγώ» το Lipton ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» συμβάλλοντας στο σημαντικό έργο της ενημέρωσης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση και της παροχής πρακτικής και ψυχολογικής βοήθειας στις γυναίκες που νοσούν, αλλά και στις οικογένειές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το 2015, το Lipton αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο που προσφέρει το «Άλμα Ζωής», στέκεται δίπλα του έμπρακτα. για να μπορούν να ενημερώνονται για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης όλες οι γυναίκες, για να μπορούν οι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού, να μιλούν ανοιχτά για τη νόσο, και να συμβάλλει με τον τρόπο του στην αντιμετώπιση της ασθένειας, αλλά και στην παροχή μίας καλύτερης ποιότητας ζωής.

Πρόκειται για πράξη ευθύνης και ταυτόχρονα για προσφορά αρωγής, η οποία στις μέρες μας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ και κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και πιο σημαντική. Έτσι, η μάρκα τσάι Lipton-τα τρία τελευταία χρόνια-με παράλληλες δράσεις, προωθητικές ενέργειες και χορηγίες έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει και να δωρίσει το ποσό των 60.000€ στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς; Με τη συμμετοχή του ως επίσημος χορηγός και υπερήφανος υποστηρικτής στη γιορτή για το θάρρος, την ελπίδα, τη δύναμη και τη ζωή, δηλαδή στο Greece Race for the Cure και στο Πρόγραμμα Ενημέρωσης «Μάθε για μένα». Ταυτόχρονα με συνεργασίες με αλυσίδες supermarket σε πανελλαδική κλίμακα για την προσφορά χρηματικού ποσού από κάθε αγορά τσαγιού Lipton. Με προβολή και επικοινωνία σε όλα τα μέσα εκστρατείας για την ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό και πάντα επίκαιρο ζήτημα, όπως είναι η έγκαιρη πρόληψη και η αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Και συνεχίζει… Γι’ αυτό και φέτος με κάθε αγορά LIPTON, για όλο τον μήνα Οκτώβριο στηρίζεις κι εσύ τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού, αφού μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί στο «Άλμα Ζωής».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης