Τρία ειδικά οχήματα (τύπου van) με υπερσύγχρονο εξοπλισμό για την ασφαλή μεταφορά φιαλών αίματος δώρισε η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α) σε μια συγκινητική τελετή κατά τη λήξη της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών.

“Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα!” είναι το μήνυμα που μεταφέρουν όλες οι ενέργειες της της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. καθώς η εθελοντική αιμοδοσία πρωταγωνιστεί στις κοινωνικές δράσεις της από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας της, εδώ και 25 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελένη Θεοχάρη, Γενική διευθύντρια και Αναπλ. Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. και Χάρις Ματσούκα , Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας , E.KE.A

Στόχος της εταιρείας είναι να εμπεδωθεί στη συνείδηση όλων των πολιτών η σπουδαιότητα της προσφοράς και ταυτόχρονα να προβληθεί η αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αφοσίωσης της εταιρείας σε αυτήν την προσπάθεια είναι ότι πάνω σε όλες τις συσκευασίες των προϊόντων της βρίσκεται η “καρδιά” που αποτελεί το σήμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι της ΒΙΚΟΣ Α.Ε., στα Ιωάννινα και στην Αθήνα προσφέρουν αίμα εθελοντικά δύο φορές το χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυρία Ελένη Θεοχάρη, Γενική διευθύντρια και Αναπλ. Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. παραδίδοντας τα τρία ειδικά οχήματα δήλωσε τα εξής:

“Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές και αυτό είναι ένα μήνυμα που στέλνουμε σε όλους.

Εμείς, η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, εδώ και χρόνια, στηρίζουμε με πολλούς τρόπους, έμπρακτα, την αιμοδοσία και τον εθελοντισμό. Στα πλαίσια όλων αυτών των ενεργειών εντάσσεται και η δωρεά των τριών οχημάτων, τα οποία θα εξυπηρετούν την ασφαλή μεταφορά αίματος για τις ανάγκες όλης της Αττικής. Τα ειδικά αυτά οχήματα γίνονται το μέσο, για τη ζωή, την προσφορά, την κοινωνική αλληλεγγύη”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης