Έπαινο στην κατηγορία «Συσκευασία Αλκοολούχων Ποτών», απέσπασε ο Γιάννης Νάτσικας για τη FIX Dark, στην τελετή απονομής ΕΒΓΕ 2013 που πραγματοποιήθηκε στις 14 Απριλίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης, που αποτελούν το μαζικότερο θεσμό για την επιβράβευση της ελληνικής δημιουργικότητας από το χώρο της γραφιστικής, της εικονογράφησης και του διαδραστικού design, διεξήχθησαν φέτος, σε πείσμα της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, με μεγαλύτερη ένταση και εξωστρέφεια τιμώντας ένα από τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα: την οπτική επικοινωνία. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν οι δουλειές που παρουσιάστηκαν εντός του 2012, χρονιά λανσαρίσματος της FIX Dark (Φεβρουάριος 2012).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Art Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας Α.Ε. βραβεύτηκε για το σχεδιασμό της συσκευασίας της FIX Dark, η οποία αποτελεί την αναβίωση της ιστορικής μαύρης μπύρας FIX που προσφερόταν αποκλειστικά στο περίπτερό της, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με τον κόσμο να συρρέει για να τη δοκιμάσει. «Στόχος ήταν η FIX Dark να διατηρήσει την ιστορική ταυτότητά της, αποκτώντας ταυτόχρονα ένα σύγχρονο και πιο premium χαρακτήρα», δήλωσε ο Γιάννης Νάτσικας.

Στοχεύοντας σε νεανικότερο κοινό και λαμβάνοντας υπόψη τη στρατηγική τοποθέτησής της σε χώρους όπως bars και café, η FIX Dark είναι σχεδιαστικά πιο λιτή διατηρώντας παράλληλα το ειδικό βάρος του ονόματός της και της πλούσιας γεύσης της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης