Σε τροχιά χρηματοδότησης βρίσκεται το έργο κατασκευής Βερδικούσια-Λογγά μιας και έχει υπογραφεί από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό η απόφαση ένταξής του στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος».

Οι επίσημες ανακοινώσεις για την πορεία του έργου θα γίνουν σήμερα, στις 11.30 π.μ., στη Λάρισα από τον περιφερειάρχη, σε συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το thessalianews, πρόκειται για ένα έργο που είχε μείνει σε εκκρεμότητα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το θέμα μάλιστα είχε ανακινήσει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λογγά σε συνάντηση που είχε το φθινόπωρο με τον περιφερειάρχη.

Ειδικότερα αντικείμενο του έργου, συνολικού προϋπολογισμού μετά ΦΠΑ 8.000.000 ευρώ, είναι η ολοκλήρωση της οδού που συνδέει τους οικισμούς της Βερδικούσιας της ΠΕ Λάρισας και του Λογγά της ΠΕ Τρικάλων.

Με προηγούμενη εργολαβία εκτελέστηκαν τα 2.300μ. της οδού, ενώ με το παρόν έργο κατασκευάζεται το τμήμα που ξεκινάει από τη Χ.Θ. 2+300 (αρχή μέτρησης η διασταύρωση στη Βερδικούσια) και καταλήγει στη Χ.Θ. 9+552 (αυχένας) με συνολικό μήκος 7.250 μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες οδοστρωσίας, κατασκευής τεχνικών έργων και ασφαλτικών, σήμανσης, ασφάλειας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης