Με το λεωφορείο επιχείρησαν να μεταφέρουν ναρκωτικά από τη Βουλγαρία τρεις άντρες που φέρονται να ανήκουν σε κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ηρωίνης και άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών. Στην εξάρθρωση του κυκλώματος προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας αιφνιδιαστική επιχείρηση.

Αναλυτικότερα, το απόγευμα της 29ης Ιανουαρίου οι τρεις Έλληνες διακινητές -δύο άντρες ηλικίας 51 και 56 ετών και μια 44χρονη γυναίκα- μετέβησαν στη Βουλγαρία προκειμένου να προμηθευτούν εξαρτησιογόνες ουσίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα με λεωφορείο, τα ξημερώματα της επόμενης μέρας, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση στον μεθοριακό σταθμό Προμαχώνα, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν πέντε δέματα ηρωίνη, συνολικού βάρους 66,3 γραμμαρίων, ένα φιαλίδιο μεθαδόνης, ναρκωτικά δισκία και χρηματικό ποσό προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα.

Σε αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 44χρονης, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης άνω των τεσσάρων ετών για πλαστογραφία, σύσταση συμμορίας και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν εκατοντάδες ναρκωτικά δισκία.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης