Τη διαφωνία του με την παραπομπή έξι μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πειθαρχικό συμβούλιο από τον πρώην Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Αθανάσιο Καρούντζο, για την υπόθεση μονιμοποίησης συμβασιούχων, εξέφρασε για μία ακόμη φορά το δημοτικό συμβούλιο.

Ύστερα από πρόταση του προέδρου Παναγιώτη Αβραμόπουλου αποφασίστηκε «να ζητηθεί άμεσα αιτιολογημένα και νόμιμα από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας να προχωρήσουν στη λήψη των αναγκαίων νομοθετικών ή και διοικητικών μέτρων για να παύσει και να αρθεί κάθε πειθαρχική ή άλλη δίωξη σε βάρος των συγκεκριμένων δημοτικών συμβούλων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου, ο κ. Αβραμόπουλος, με επιστολή του, ενημέρωσε την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης για την απουσία της δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Ελληνική Αυγή» Κωνσταντίνας – Ευρυδίκης Ασλανίδου για περισσότερες από τρεις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με το νόμο, η κ. Ασλανίδου κινδυνεύει να κηρυχτεί έκπτωτη, καθώς οι αδικαιολόγητες απουσίες δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις τρεις συνεχόμενες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης