Το Σάββατο, λόγω της διεξαγωγής του Διασυλλογικού Ποδηλατικού Αγώνα Σιρκουί και της Λαϊκής ποδηλατοδρομίας θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

– Από ώρα 15.00 και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για την τέλεση του ανωτέρω ποδηλατικού αγώνα χρόνο θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς Ν.Γερμανού – Τσιμισκή – Πολυτεχνείου – Σαλαμίνος – Ν. Κουντουριώτη – Λεωφ. Νίκης, κατά μήκος του δρομολογίου του ποδηλατικού αγώνα και καθ’ όλο το πλάτος αυτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Επίσης, από ώρα 05.00 δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, κατά μήκος του δρομολογίου του ποδηλατικού αγώνα.

Την Κυριακή και κατά τις ώρες : 11.00 – 17.00, πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο», θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης, μεταξύ της οδού Βενιζέλου και του Λευκού Πύργου.

Επίσης για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών, θα αμφιδρομηθεί η οδός Δημοσθένους, από τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως μέχρι τη συμβολή της με την Λεωφόρο Νίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: seleo.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης